Breaking news

Andreea Bănică, desemnată martiră la “Te cunosc de undeva!”

Pentru Andreea Bănică, singura concurentă dintre finaliștii de la “Te cunosc de undeva!” – ceilalți fiind Florin Ristei, Doru Todoruț și Alex Velea -, ruleta a pregătit un ultim travesti pentru finala de sâmbătă, 17 mai, de la ora 20.30, la Antena 1.

andreea banica - taxiAndreea Bănică se va transforma în Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, și va cânta alături de el “Stelele care cad”, „Non-stop” și “Jumătatea mea”.

Jumătate dintre transformările Andreei Bănică au fost, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”, travesti-uri. Ea a trebuit să intre în pielea lui Horia Brenciu, a lui Smiley, Tarkan, Ștefan Bănică ori Cabron, dar n-a cântat cu nici unul dintre ei pe această scenă.

Finala însă i-l aduce alaturi pe Dan Teodorescu, solistul de la Taxi, care o și laudă în fața juraților, numind-o “martira acestui sezon”, datorită faptului că a reușit să imite atât de bine “atâția bărbați”. Și tot el mărturisește, cu umorul care-l caracterizează, că este convins că Andreei i-a fost greu să-i semene. “Și mie mi-e greu în fiecare zi să semăn cu mine!”, spune acesta.

Și pentru că vorbim despre un travesti, în finala “Te cunosc de undeva!” se va acorda și premiul pentru cel mai bun travesti al acestui sezon. Cine câștigă acest premiu, aflați sâmbăta aceasta, la Antena 1.

Cum cântă și se mișcă Andreea Bănică precum Dan Teodorescu, vedeți sâmbătă, de la ora 20.30, in marea finala “Te cunosc de undeva!”