Breaking news

Andreea Bălan – o Superwoman a muzicii pop româneşti

Cunoscuta interpetă Andreea Bălan a rezistat de-a lungul timpului, tuturor provocărilor și este dovada vie că te poți menține în elita artiștilor mioritici prin muncă, seriozitate și perseverență.

andreeaAndreea Bălan… Oare ce ne spune acest nume? Ne spune despre o fată, care imediat după anii ’90 se lansa timid, iar de la sfârşitul anului 1999 făcea parte din cea mai de succes trupă de la acea vreme: Andre. Alături de Andreea Antonescu, blonda „superwoman” a făcut istorie şi milioane de fani fericiţi cu trupa Andre, trupă care daca astăzi s-ar reface ar avea acelaşi mare succes.

Ploieşteanca blonduţă este o adevărată fabrică de hituri. Încă de la primul său album solo, după despărţirea de colega sa din trupa Andre, Andreea ne încântă cu adevărate hit-uri: „Te joci cu mine”, „Liberă din nou”, „Ooops, eroare”, „Aparenţe”, featuring-ul cu Adrian, doljeanul frate cu „Big Brother”, „Nu ştiu să fiu numai pentru tine” cu Keo sau super-hit-ul „Superwoman” şi cel mai nou single „Trippin’”.

Dar Andreea nu se pricepe doar la muzică, ci şi la dans. În 2007 a reprezentat România la „Dansez pentru tine”, varianta mexicană, unde a dansat împreună cu Petrişor şi s-au întors acasă cu o medalie de argint. Fiecare concert al său este un adevărat show, reuşind să facă un record în ceea ce priveşte numărul spectatorilor prezenţi la reprezentaţiile sale.

Andreea Bălan a reuşit să fie „Liberă la mare” să ia „viaţa la mişto”, cum spunea în melodia „Liberă din nou”. Liberă să facă ce vrea şi ceea ce face e frumos.

George Pițulescu