Breaking news

Andreea Bălan și-a lansat videoclipul la piesa “Like a Bunny”-VIDEO

Cel mai recent videoclip realizat de Andreea Bălan la piesa ”Like a Bunny” a fost filmat pe insula Creta din Grecia.

Andreea BalanȘi-au împachetat costumele de baie, s-au urcat în avion cu destinația Creta și s-au distrat pe cinste, ca fetele la mare! Este vorba despre Andreea Bălan și dansatoarele ei, care la filmările pentru cel mai recent videoclip al artistei, “Like a Bunny”, au avut parte de o adevărată mini-vacanță. Cântăreața dansatoare a pregătit fanilor săi un clip care va ridica temperatura privitorilor.

Pentru unii, vara este pe sfârșite, însă mie îmi place atât de mult, încât eu zic că vara abia începe! Ceea ce vedeți în videoclipul“Like a Bunny” ne reprezintă – suntem fete sexy cu atitudine și ne simțim bine așa! Clipul piesei este un cadou pentru toți prietenii mei de pe FaceBook și de abia aștept să văd reacțiile”, spune Andreea.

Piesa a fost compusă și produsă de către Keo& Bobby Moore care au simțit “Like a Bunny” ca pe un single jucăuș, o dedicație sexy atât pentru fete cât și pentru băieți, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Ceaușu.

“Like a Bunny” e genul de melodie care dă tonul petrecerilor și vă chem pe toți să dansați alături de mine și dansatoarele mele”, mai spune artista.

Andreea Bălan se află în cel mai mare turneu făcut vreodată în România – Mix Music Evolution care străbate toată țara, trecând prin 33 de orașe cu 100 de zile de spectacol. În fiecare sâmbătă până la sfârșitul anului, artista împreună cu Petrișor și colegele sale, prezintă Dancing Show – un show conceput ca un spectacol de revistă în care se cântă cele mai tari hituri ale artistei și se dansează diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arăbesc, țigănesc, balet, country din diferite culturi ale lumii înfățișate prin 15 schimbări de costume.


>