Breaking news

Andreea Avramescu, studentă la ASE, a murit după ce a ținut un discurs la un seminar

O studentă la ASE în București  a murit în mod subit și misterior în timp ce se afla într-o excursie la Buzău. Înainte de a muri, Andreea Avramescu a susținut un discurs la seminarul unde fusese invitată.

Moarte misterioasă la Centrul de tineret de la Poiana Pinului din Buzău. Andreea Avramescu, studentă la Academia de Studii Economice din București a murit la scurt timp după ce luase cuvântul în cadrul seminarului.

Vineri seară, a susţinut o prezentare şi, după încheierea dezbaterii, i s-a făcut rău. În momentul în care a încercat să se retragă în cameră, ajutată de o colegă, fata a simţit că nu mai poate merge şi s-a aşezat pe scări. Andreea i-a spus colegei că îi este foarte rău şi nu mai poate respira iar în scurt timp s-a prăbuşit şi a murit.

Medicii de pe ambulanță care au sosit la fața locului și au aplicat manevre de resuscitare, spun că fata mirosea a alcool.

Trupul studentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei iar polițiștii și procurorii au deschis o anchetă.

Andreea Avramescu a fost olimpică la matematică, geografie şi economie, la această ultimă materie obţinând şi premii naţionale.

Studenta se afla la acel seminar împreună cu mai mulți colegi și prieteni. Niciunul dintre aceștia nu a vrut să ofere presei informații despre ce s-a întâmplat la acel seminar și cum s-a produs tragedia.

Andreea ea ar fi trebuit să îşi aniverseze ziua de naştere azi când împlinea 21 de ani.

În loc de urări de la mulți ani, colegii și prietenii îi vor aprinde o lumânare și vor vărsa o lacrimă.

>