Breaking news

Andreea Avram a cucerit cel mai puternic turneu din istoria RTP, Turneul Campioanelor

Andreea Avram a câștigat duminică, 6 noiembrie 2022, prima ediție a Turneului Campioanelor RTP, după ce în finală a învins-o pe Mirela Dugheanu. Este cel de-al patrulea trofeu RTP, cucerit de Andreea Avram. 

Andreea Avram, prima campioană RTP din istorie și primul lider la simplu feminin în cadrul circuitului RTP, a câștigat prima ediție a Turneului Campioanelor RTP.

Andreea Avram a jucat perfect și a câștigat toate cele patru meciuri de la Turneul Campioanelor RTP, fără să piardă set.

Grație celor 2000 de puncte RTP primite, Andreea Avram redevine lider RTP, cu un total de 2400 puncte, un record absolut în clasamentul de simplu feminin.

Pentru prima dată, o Campioană RTP a primit în dar și celebra cutie cu șosete oferită de Laboratorul de șosete. În plus, Andreea Avram a mai primit și un premiu în valoare de 200 lei, 200 lei Voucher RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și un trofeu personalizat realizat special pentru Turneul Campioanelor RTP 2022.

Mirela Dugheanu a bifat cea de-a treia finală RTP din carieră, în doar două luni de la debutul în circuitul RTP. În urmă cu două luni, Mirela Dugheanu juca prima sa finală RTP din carieră, fiind învinsă atunci tot de Andreea Avram. Pentru prima sa finală RTP la Turneul Campioanelor, Mirela Dugheanu a fost recompensată cu un trofeu personalizat, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 200 lei și un voucher RTP în valoare de 150 lei. Grație celor 1500 puncte RTP primite, Mirela Dugheanu urcă în premieră pe locul doi RTP, cu un total de 1950 puncte.

Prima ediție a Turneului Campioanelor RTP a reunit la start 16 participante, fiind cel mai mare și cel mai puternic turneu RTP din istorie, în proba de simplu feminin.

>