Breaking news

André Rieu revine în 2016 la București pentru un nou concert în Piața Constituției

loading...

Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist și compozitor André Rieu își respectă promisiunea și anunță cu bucurie că revine în țara noastră cu un nou concert ce va fi susținut pe 11 iunie 2016 în Piața Constituției din București. 

Andre RieuRegele Valsului, André Rieu alături de Orchestra Johann Strauss va concerta pe 11 iunie 2016 în Piața Constituției din capitală, începând cu orele 20:30.

Piața Constituției va deveni Centrul Universului și în anul 2016. Așa a descris celebrul violonist André Rieu locul care, în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puțin de șapte concerte susținute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori.  André Rieu a scris astfel o pagina importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica și dansurile  tradiționale, prin prezența remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferința românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu ”Live în București”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaș, fapt ce influențează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci și de entuziasmul și buna dispoziţie pe care artistul și orchestra sa reușesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.

Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piața Constituției vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârșit. Un concert de înaltă ținută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoție și bucurie.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marți, 22.12.2015, de la ora 10:00, în rețeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 160 și 800 lei.

loading...