Breaking news

André Rieu pregăteste super show-ul “Magical Maastricht”

André Rieu și orchestra sa Johann Strauss sunt ca toți muzicienii din întreaga lume profund afectați de pandemie.

Din luna martie nu au susținut niciun concert și a fost sfâșietor faptul că nu au mai putut călători pe toate continentele, pentru a concerta împreună pe aceeași scenă, dar și pentru a fi alături de fanii lor. „Regele valsului” le-a pregătit milioanelor de fani o surpriză specială pentru sărbători, știind că mulți dintre ei au suferit mult în timpul pandemiei, petrecând mult timp singuri acasă.

Astfel, în perioada 19 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, marele artist prezintă „Magical Maastricht”, un concert cu o durată de 150 de minute, care include cele mai importante momente ale concertelor sale de la Vrijthof, ca un concert online, ce poate fi savurat în siguranță de oameni din living-ul confortabil.

André Rieu:Pentru că în această vară, din păcate, nu ați putut veni la Maastricht, m-am gândit de ce să nu vi-l aduc eu pe Maastricht! Împreună cu Marjorie am ales câteva dintre reprezentațiile noastre preferate din ultimii 15 ani, susținute în piața mare de aici, din orașul meu natal. Privind înapoi la aceste concerte am râs și am plâns și sunt sigur că veți trece și voi prin aceleași emoții. Este un concert plin de nostalgie care mă face să îmi doresc să urc pe scenă, chiar acum!

Vă urez fiecăruia dintre voi un Crăciun fericit și sănătos – și sper ca acest concert special să vă ofere o stare de spirit mai bună și să vă umple inimile de bucurie. Întotdeauna am spus că muzica aduce oamenii împreună și sunt atât de fericit că în acest Crăciun putem petrece câteva ore împreună bucurându-ne de muzică! Multă dragoste!”

„Magical Maastricht” este un concert online uluitor, cu durata de 150 de minute, ce cuprinde cele mai frumoase melodii clasice, arii de operă, operetă, muzică de film și musical, valsuri încântătoare și, desigur, invitați foarte speciali, precum Jermaine Jackson, David Hasselhoff, Los del Rio, regretatul Trini Lopez și multe altele! Retrăiește unele dintre cele mai mari spectacole ale lui André, cum ar fi Tema Larei din „Doctorul Zhivago”, dansată de 300 de cupluri profesioniste de dansuri, sau Defilarea Carelor din filmul „Ben Hur”. André alege cântecele cu inima iar „Magical Maastricht” include unele dintre cele mai înălțătoare și emoționante interpretări, precum „You Raise Me Up”, „Volare”, „You can’t walk alone”, ”Wishing You Were Somehow Here Again”, „Amigos para siempre” sau „The Blue Danube”.

Iată ce trebuie să faceți pentru a viziona concertul:

  • Accesați andrerieu.com;
  • Cumpărați biletul;
  • Vă bucurați de concertul „Magical Maastricht” pe dispozitivul preferat, în perioada 19 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, prin intermediul link-ului personal primit în emailul de confirmare;
  • Beneficiați de până la trei streaming-uri împreună cu familia și prietenii.

Vă invităm să celebrați 15 ani de concerte glorioase susținute în orașul natal al lui André. În acest Crăciun, spiritul muzicii romantice și vesele să vă încălzească inimile și casele. Unind milioane de oameni din întreaga lume în seri pline de bucurie, romantism și iubire. Lăsați muzica să vă aducă speranță și bucurie – deoarece acum avem nevoie mai mult ca niciodată. Să-i facem fericiți pe cei dragi în timpul sărbătorilor cu acest cadou de Crăciun cu totul special și să ne alăturăm lui André Rieu în fascinanta sa călătorie la „Magical Maastricht”.

>