Breaking news

Andra, mămica sexy care aduce mereu “Something new”

Andra nu mai e demult un simplu nume, ci un termen la superlativ al vocii bune. Încă de la debut, artista  a dovedit performanţa şi profesionalismul.

andra marutaAlexandra Irina Mihai, talentată şi frumoasă s-a născut sub o stea norocoasă şi „la porţile norocului”- cum spune ea. În 2001, Andra făcea furori cu un hit marca Costi Ioniţă: „În noapte mă trezesc”, de pe albumul de debut „Andra”, fredonat de toţi adolescenţii de la acea vreme.

În 2003, a colaborat cu Tiger 1. „Vreau sărutarea ta”, hit-ul vremii a avut parte de un videoclip ca cele din străinătate. Andra a abordat de la debut până în prezent diverse genuri muzicale: pop, R&B, populară şi a interpretat colinde de Crăciun şi nu s-a limitat la acestea.

Pe lângă albumele care s-au vândut ca pâinea caldă, artista face colecţie şi de premii, pe care le merită din plin. În 2008, frumoasa din Câmpia Turzii şi-a pus pirostriile, devenind doamna Măruţă. Alături de Cătălin Măruţă, artista nu are doar „happy hour”, ci şi o viaţă frumoasă… şi în curând, mămica Andra va aduce pe lume un Măruţă junior. Pentru că unii s-au prins de ideea că nu este decât talentată, ci este şi frumoasă, Andra este imaginea unei firme de produse cosmetice.

Cel mai nou single al Andrei ”SOMETHING NEW”, este un adevărat hit, având un sound excepţional. Singlelul beneficiază şi de un videoclip de excepţie, fiind primul videoclip în care „joacă” pruncul familiei Măruţă.

Andra este şi va fi unul dintre cei mai valoroşi artişti ai României, cu o voce si o prezenţă scenică unică.

George Piţulescu