Breaking news

Andra, gazda show-ului ”Singuri cu vedeta” la Antena1

Din 22 martie Andra prezintă la Antena 1 emisiunea ”Singuri cu vedeta”, un show incitant, care va pune vedetele în ipostaza de baby sitter.

andraDupă colaborarea cu Pro Tv, de anul trecut la emisiunea ”O-la-la”, Andra se mută în tabăra adversă, la Antena 1, unde va modera o emisiune săptămânală în care vedetele autohtone vor fi nevoite să dădăcească copii. În fiecare săptămână, pentru o zi întreagă, două vedete se vor transforma în dădace și vor face față sau nu asaltului de copiii hiper-activi, gata oricând să spargă zidul dintre viața de vedetă și cea obișnuită. Show-ul „Singuri cu vedeta” anunță situații explozive și pline de umor, din moment ce toți micuții sunt cei mai mari năzdrăvani. Copiii sunt cei mai sinceri, în general, ceea ce va duce la multe momente de onestitate pentru vedetele invitate de Andra să participe la emisiune.

Prestația vedetelor va fi evaluată de un juriu format chiar din familiile copiilor pe care cele două vedete trebuie să le supravegheze. Cum vor gestiona năzdrăvaniile celor mici sau întrebările indiscrete va fi judecat de către părinți. Cei mici vor desemna vedeta câștigătoare și îi vor oferi un trofeu simbolic. Tot ei vor fi cei care vor pedepsi vedeta care nu s-a descurcat, supunând-o la o probă pe care ei o consideră potrivită.

Andra va modera discuțiile din platou și îi va ajuta pe părinții copiilor să evalueze prestația vedetelor, cum reușesc să rezolve situații dificile și să răspundă întrebărilor copiilor. Prima ediție a emisiunii „Singur cu vedeta” va fi difuzată luni, 22 martie, la ora 22:00, la Antena 1.