Breaking news

Andi Moisescu, arestat în Barcelona. Eliberarea și-a câștigat-o la penalty

Andi Moisescu, juratul Pro TV de la show-ul Românii au Talent, a pățit-o rău de tot în Barcelona. A mers să vadă semifinala din Liga Campionilor dintre FC Barcelona și Bayern, însă a ajuns să fie arestat de poliția spaniolă.

andi moisescuNici prin cap nu-i trecea lui Andi Moisescu de faptul că odată ajuns la Barcelona, va avea parte de aventura vieții lui.

Juratul de la Românii au talent a povestit pe blogul personal întreaga pățanie produsă cu opt ore înainte de debutul partidei dintre FC Barcelona și Bayern.

Toată pățania i s-a tras de la autocarul unei agenții de turism care a luat foc în mijlocul câmpului.

Cum până la debutul oficial al partidei mai erau 8 ore, gazdelele noastre ne-au propus un scurt program artistic. Citez din program: Official Lunch, Guided tour of Barcelona, Beer testing session, Visit three of Heineken’s key concept bars in Barcelona & entertainment. Încălzirea fiind făcută, nu s-a opus nimeni. Dimpotrivă. Mi s-a părut puțin ciudat când am văzut c-am trecut cu autocarul pe lângă aeroport, părăsind orașul, dar m-am liniștit gândindu-mă că începem probabil cu degustarea. Începusem să fac glume pe tema asta, când brusc, în mijlocul câmpului, autocarul nostru a început să scoată un fum îngrozitor. Am țâșnit cu toții afară din el, în timp ce ghidul își cerea scuze, asigurându-ne că în scurt timp, agenția va trimite o altă mașină și că totul va continua, conform planului……Mă rog, când ne era lumea mai dragă și mai aveam puțin până la prima destinație sigură, ne-am trezit cu două echipaje de poliție, care au tras imediat bus-ul în care ne aflam pe dreapta. A urmat un dialog aprins în limba spaniolă, din care am reținut doar esențialul. Bus-ul n-avea acte. Prin urmare, am fost coborâți imediat, pentru un control amănunțit. Nu mai insist cu detaliile, una peste alta, ne-au arestat pe toți, invitându-ne respectuos la secție”, povestește Andi Moisescu.

Pentru a scăpa de arestarea inopinantă și să poată vedea semifinala pe Camp Nou, Andi Moisescu a trebuit să facă un troc cu polițiștii: Părea că totul s-a sfârșit când polițiștii ne-au propus un troc. Dacă tot am venit pentru meci, să ne jucăm libertatea la penalty-uri. Câte cinci lovituri de căciulă. Cine înscrie, e liber. Cine nu, nu. Mai jos, după cum se poate observa, mi-am luat în serios rolul de eliberator. Din fericire, toti au fost eliberati.