Breaking news

Anda și Joseph deschid la Cluj Napoca cel mai tare Club din Europa. Aşa ceva vezi doar la Tokyo!

După o lună petrecută în Elveția, Anda Adam și Joseph s-au întors în România. Cei doi se pregătesc de deschiderea clubului din Cuj, care este programată la final de martie. 

Diamond Club se va deschide pe data de 30 martie și va fi cel mai tare loc de distracție din Cluj!  Clubul a cărei construcție a început  în noiembrie și în care investitia a fost de peste 100.000 de euro, este deținut de Anda Adam și de iubitul ei, Joseph! Mai sunt 8 zile până la inaugurare iar pregătirile se fac la foc continuu.

Totul arată fantastic, mai ales că tehnologia este una de ultimă oră, unicat în țară. Iubitul Andei Adam și-a dorit ca locația lui să concureze cu cele din străinătate, așa că a angajat oameni specializați pe domeniul luminilor și tehnologiei.

„În club au fost montate 60.00 de leduri,  fiecare controlabile individual, folosind o tehnologie relativ nouă, totalizând 1.000 de metri liniari de lumină Led. La fiecare led în parte se poate controla culoarea dar și intensitatea luminii. Se poate spune că este singurul club din tară care folosește o tehnologie atât de specială„, a menționat pentru Click! unul dintre oamenii din echipă.

Instalarea sistemului LED cât și light designul este făcută de unul din cei mai tare artiști vizuali din țară, este vorba despre Sergiu Doroftei, un nume extrem de  activ pe scena locală cât și cea internatională clubbing.

Anda a lansat și un GIVE AWAY special pentru fanii de pe Instagram, iar cadoul constă într-o distracție VIP, câștigătorii vor fi aduși la club cu cea mai lungă Limuzină, vor ciocni cu șampanie, vor avea o masă specială, unde se vor bucura de prezența Andei și a lui Joseph.