Anda Adam a venit la Radio 21 costumată în Crăciuniță sexy!

Anda Adam a făcut senzație, aseară, la Request 629, la Radio 21, când a venit costumată în Crăciuniță sexy!

anda adam - craciunitaLiviu Hodor și Cristi Stanciu au rămas cu gura căscată când s-au pomenit cu Anda în studio, într-o rochiță scurtă roșie, cu un decolteu generos. Nici căciulița de Crăciuniță nu i-a lipsit Andei din costumație.

Request 629 a primit un cadou foarte, foarte sexy!” a exclamat Liviu Hodor la vederea Andei! Artista a venit costumată, pentru că Liviu Hodor spusese, la radio, în urmă cu câteva săptămâni, că are o singură dorință, anul acesta, de la Moș Crăciun: s-o vadă pe Anda Adam în costum de Crăciuniță.

„Este un costum făcut special pentru mine, la comandă. Asta pentru că știam că asta ți-ai dorit și am venit să îți îndeplinesc dorința”, a spus Anda Adam.

Anda Adam i-a colindat pe Djii Radio 21 și a cântat piesa „Sanie cu zurgălăi”: E un remix ce va răsuna în toate cluburile în perioada sărbătorilor.

Astăzi, Anda cântă într-un eveniment caritabil ce se va desfășura într-un mall din Capitală. De altfel, artista a spus că în utima perioadă s-a implicat în numeroase proiecte caritabile.

„Mi-am propus ca luna aceasta să fac cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru cei care chiar au nevoie de ajutor, de aceea voi participa la multe evenimente caritabile. Am vândut și limonadă pentru a strânge fonduri pentru copiii bolnavi de cancer”, a povestit artista.

De Crăciun, Anda Adam va cânta la Constanța.

În fiecare an am cântat acolo în această perioadă și de fiecare dată a nins. Sper să ningă și anul acesta pentru că e tare frumos, chiar dacă ne va fi un pic mai greu să ajungem la evenimente”, a spus Anda.

Dacă Liviu Hodor și-a dorit ca Moșul să i-o aducă pe Anda Adam costumată în Crăciuniță, artista spune că ea își dorește cel mai mult să fie liniștită, după un an extrem de agitat.

Îmi doresc să fiu liniștită, sănătoasă și fericită împreună cu familia. În rest, cu muncă și ambiție cred că o să reușesc tot ce mi-am propus pe 2014. Nu-mi fac planuri pe hârtie, așa suntem noi artiștii, lucrurile le facem atunci când simțim, fără planuri în carnețel, iar eu sunt cam zăpăcită! Mi s-a întâmplat să mă duc la sală cu un singur pantof sport. Când am ajuns acolo, am constatat că n-am decât unul, așa că… mai fă sport dacă poți!”, povestit artista râzând.

Masa de Crăciun i-o va pregăti mătușa: „Asta cu eu și gătitul e o chestiune de domeniul fantasticului!” a mărturisit artista, care a mai spus că de sărbători cel mai mult îi place să mănânce salată Boeuf.

>