Breaking news

Anda Adam și-a pus silicoane pe banii statului, întrucât este pensionară

Deși încasează zeci de mii de euro pe fiecare concert susținut fie în țară cât mai ales în străinătate, Anda Adam și-a pus silicoane pe banii statului. Și asta nu este tot, ea a fost trecută în actele medicale, ca fiind pensionară.

anda adamChiar înainte de Crăciun, Anda Adam a mers la plastician ca să-și schimbe silicoanele. Zis și făcut, numai că operația artistei a fost finanțată în mare parte de Casa Națională de Sănătate.

Desi are doar 32 de ani, Anda Adam a fost înregistrată în spital ca pensionară pentru operația de schimbare a silicoanelor.

Stan Vitalie, directorul Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Bucuresti, medicul care a operat-o pe Anda Adam a declarat pentru cancan.ro că vedeta a suportat integral costul schimbării silicoanelor cât și costul intervenției chirurgicale, precizând că înlocuirea protezelor cu silicon la cerere nu este decontată de Casa de Asigurări.

Anda Adam a renunțat la vechile implanturi de 290 cc, pe care le-a purtat mai bine de 10 ani și optând pentru unele de ultimă generație, de 500 cc.

Noua operație estetică survine la doar o lună de la despărțirea de prezentatorul tv, Victor Slav.

>