Breaking news

Anda Adam, Șerban Copoț, Mike Diamondz și Sonny Flame, din nou, la “Te cunosc de undeva!”

Raluka, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Nicole Cherry și Alex Mațaev, artiștii concurenți care nu vor fi punctați în marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 17 mai, de la ora 20.30, au pregătit momente artistice speciale, alături de invitați se seamă, foști concurenți ai show-ului.

anda adam - te cunosc de undevaNicole Cherry va fi Pharrell și va cânta piesa ”Blurred lines” împreună cu Șerban Copoț, de la Animal X, care se va transforma în Robin Thicke.

Raluka și Mike Diamondz îi vor aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Elton John și Ru Paul, cu hitul “Don’t go breaking my heart”.

Elena Ionescu de la Mandinga intră în pielea Paulei Abdul și va interpreta împreună cu Sonny Flame (Mc Skat Kat) piesa “Opposites attract”.

Anda Adam va veni din nou la “Te cunosc de undeva!”, de data asta pentru a-l susține pe Alex Mațaev. Ei se vor transforma în Demi Lovato și Elsa și vor cânta “Let it go”, celebra piesă din filmul de animație “Frozen”.

Revenirea Andei Adam, a lui Șerban Copoț, Sonny Flame și Mike Diamondz la “Te cunosc de undeva!”, în postura de invitați, a fost un bun prilej de aducere aminte a momentelor haioase de care au avut parte la edițiile anterioare la care au participat ca și concurenți. Șerban povestea cu umor cum a imitat-o el pe Delia, iar Mike vorbea despre primul personaj pe care l-a interpretat, David Bisbal, și despre cât de tare se amuza de fiecare dată când făcea un travesti.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, nefinaliștii show-ului Raluka, Nicole Cherry, Alex Mațaev și Elena Ionescu de la Mandinga vor acorda puncte finaliștilor Florin Ristei, Doru Todoruț, Andreea Bănică și Alex Velea, din rândul cărora se va alege câștigătorul acestui sezon.

Cine este câștigătorul acestui sezon, aflați sâmbătă, 17 mai, de la ora 20.30, în marea finală „Te cunosc de undeva!”

 

>