Breaking news

Anda Adam, agresivă și șocantă la “Te cunosc de undeva”

loading...

Miercuri seară, la “Te cunosc de undeva”, Anda Adam se transformă într-o vedetă cu care multă lume a comparat-o: Lady Gaga. “O să iasă senzație”, a avertizat ea, înainte să urce pe scenă.

anda adam - lady gagaȘi a fost așa cum o cerea personajul: excentrică, disprețuitoare, agresivă și șocantă. “Oau”, “Mamă, mamă!”, s-a exclamat la finalul prestației.

Mi-a plăcut enorm. Ești un spectacol în sine. Mi-ai cam răsturnat clasamentul! Felicitări!”, a completat Ozana Barabancea.

Mor de ciudă. Am foarte multe motive de invidie în seara asta”, a spus și Maia Morgenstern, invitata specială a acestei ediții.

Am mai avut niște Lady Gaga în cartier, niciuna nu a avut greutatea, și tupeul, și agresivitatea pe care le-ai avut. E personajul care mi-a plăcut cel mai mult din tot ce ai făcut tu la Te cunosc de undeva”, a punctat Andrei Aradits.

Spre finalul serii, Anda s-a așezat pe genunchii unui membru al juriului și i-a înconjurat gâtul cu brațele, stârnind o reacție destul de dură din partea Maiei Morgenstern, în calitatea ei de prietenă a soției juratului.

Cât de mult a reușit Anda Adam să șocheze asistența vedeți miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...