Breaking news

Anca Pandrea vorbea la telefon, sprijnându-se de sicriul lui Iurie Darie

Actrița Anca Pandrea, partenera de viață a regretatului Iurie Darie, a fost surprinsă sâmbătă seară la Teatrul de Comedie, în timp ce vorbea la telefon, sprijinându-se de marginea sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al actorului.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Iurie Darie a fost depus sâmbătă seară la Sala Studio a Teatrului de Comedie din București, pentru ca apropiații și oamenii simplii să-i aducă un ultim omagiu.

Anca Pandrea, partenera lui de viață din ultimii 25 de ani, îi este alături și în aceste ultime clipe ale vieții pe pământ.

După ce a primit mai multe condoleanțe din partea actorilor și a oamenilor care au venit să-i aducă o floare și să aprindă o lumânare la căpătâiul actorului, Anca Pandrea s-a pus lângă sicriu pentru a-l jeli pe Iurie. În momentul în care s-a aplecat peste sicriu pentru a-l mângâia pe frunte, Ancăi Pandrea i-a sunat telefonul.

Devastată de durere și de suferința actorului din ultimul timp, Anca Pandrea, fără să-și dea seama,  a început să vorbească la telefon, sprijinându-se de marginea sicriului. După câteva clipe și-a dat seama de acest lucru și s-a îndepărtat de sicriu pentru a putea continua convorbirea telefonică.

Iurie Darie a decedat vineri noapte la vârsta de 83 de ani și va fi înmormântat mâine la Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.

>