Breaking news

Anca este găsită de Vlad, în episodul de luni din Pariu cu viața

Dacă la sfârșitul episodului anterior, fanii serialului “Pariu cu viata”, de la PRO TV, au fost martorii unei răsturnări de situație fără precedent în ceea ce privșste viața Ancăi, aceștia pot răsufla usurați întrucât în episodul de luni, misterul dispariției Ancăi va fi elucidat.

În momentele în care Vlad și ceilalți colegi de trupă o caută cu disperare, în speranța că aceasta este încă în viață, Anca trece prin clipe de coșmar.

Scena emoționantă în care Anca și Vlad se regăsesc, este realizată pe melodia “Here with Me”, care a fost filmată într-un lan de grâu, în primele ore ale diminetii.

Vlad este absolut devastat de dispariția Ancăi. Nu vrea să se resemneze sau să se împace cu gândul că Anca ar putea să se fi înecat, așa că singura soluție disperată era ca Vlad să o caute fără oprire pe toată plaja din Vama Veche. După o zi întreagă de căutări aproape de apus, Vlad o găsește pe Anca într-un loc in care nimeni nu ar fi bănuit că poate fi, într-un lan de grâu. Reîntalnirea este emoționantă într-adevar, iar piesa “Here with Me” interpretată de Criss, dar și modul în care s-a filmat clipul îți face pielea de găină. Din 7 zile de filmare am avut parte de 5 răsărituri ceea ce înseamnă că noi 5 dimineți ne-am trezit la ora 4 pentru a ne pregăti de secvență”, spune Vlad.

Secventele filmate de Criss au fost foarte grele, mai ales că tânăra a trebuit să filmeze cu un dispozitiv atașat de corp, numit body-rig.

La filmările pentru videoclipul “Here with Me”, în afara stării foarte dificile la care trebuia să ajung, m-am trezit cu un aparat care mi-a fost montat pe corp și pe care s-a montat și camera de filmare. Alex Fotea și Dan Liutic, regizorul și directorul de imagine, mi-au explicat că preia mișcarea corpului și ca efectul va fi unul spectaculos. Mi-am dat seama că mi s-a schimbat centrul de echilibru, dar și că trebuie să uit de asta, să fac abstracție de acest aparat pentru că nu puteam permite nicio lipsă de concentrare. Filmările au fost foarte complicate, au început dimineața și s-au terminat după ce a apus soarele. Era foarte cald, praf, floarea-soarelui.. grâul și mărăcinii îmi zgâriau picioarele, dar toată echipa a avut grijă de mine și de Vlad. Nu a fost ușor deloc în mod special datorită stării. Oricât de bun actor ai fi, la vârsta noastră e foarte greu să menții atâtea ore panică, lacrimă, disperare”, povestește Criss.

Secvențele filmate pe plajă la dispariția Ancăi au fost printre cele mai dificile de până acum.

Anca se pierde și toată trupa trece prin momente de deznădejde. O căutam fără încetare peste tot, cuprinși de disperare și teama că este posibil să o fi pierdut definitiv”, adauga Alina.

Un alt moment muzical pe care telespectatorii PRO TV îl pot urmări luni seara este “Just a Kiss”, dedicat Ancai.