Breaking news

Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, noul cuplu de prezentatori la Digimatinal

loading...

Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, spun de o săptămână de zile, primii, ”Bună Dimineața”, telespectatorilor Digi 24, la Digimatinal.

catalin petre si anca dumitrescuAnca Dumitrescu şi Cătălin Petre sunt noul cuplu de prezentatori ai “Digimatinalului”, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00 de la Digi 24. 

Sunt tineri, frumoşi, îşi încep ziua la ora 04.00 şi au o pasiune comună…aceea pentru ceai. Cel mai nou cuplu de prezentatori de la Digi 24, Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, spun „bun găsit” telespectatorilor, de la 07.00 la 10.00, la Digimatinal.

Debutul lui 2014 a însemnat şi pentru ei momentul unui nou început. Cătălin Petre a renunţat la postura de prezentator al ştirilor şi a trecut în fotoliul de co-prezentator al programului matinal de la Digi24, alături de Anca Dumitrescu.

La Digimatinal sunt sigur că mă voi lovi de tot soiul de situaţii amuzante. Norocul meu este că am cea mai bună parteneră şi abia aştept să văd ce provocări îmi va aduce fiecare dimineaţă”, spune Cătălin.

Ne cunoaştem de multă vreme şi lucrăm împreună încă de la deschiderea Digi24. Îi voi împărtăşi câteva secrete şi împreună vom forma cea mai bună echipă de prezentatori”, completează Anca Dumitrescu.

Încă din prima dimineaţă în care au prezentat împreună “Digimatinalul”, la inceputul lunii ianuarie,  Anca şi Cătălin au descoperit că au o pasiune comună, pasiunea pentru ceai. Aşa că, după terminarea programului, îşi fac întotdeauna timp pentru o ceaşcă aburindă din licoarea magica, în cafeneaua lor favorită.

“Fiecare ieşire împreună se traduce printr-o porţie copioasă de râs şi voie bună. Noi ne încărcăm o parte din baterii imediat după emisiune, atunci când ne pierdem în poveşti şi restul de energie ne-o recuperăm prin somn”, marturiseste Anca.

Noua formula a emisiunii „Digimatinal”, cu Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre in postura de prezentatori, poate fi urmărita, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, la Digi 24.

loading...