Breaking news

Anamaria Ferențz a dat lovitura! Fiul cameramanului de la Titanic i-a filmat videoclipul – VIDEO

loading...

Anamaria Ferentz a dat lovitura pe plan profesional! Cel mai recent videoclip al său a fost filmat de fiul cameramanului de la celebrul film “Titanic”.

anamaria ferentz - videoclip sua - titanicAnamaria Ferentz este extrem de încântată de noul ei videoclip despre care spune că este cel mai bun din cariera ei de artistă.

Videoclipul la piesa “Mai are…”, o melodie compusă chiar de artistă şi produsă la studioul lui Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est, Sud Est Production, a fost filmat în America, la Grand Canyon- Arizona, la rezervaţia de indieni Supai şi în Los Angeles şi are un cameraman care a asistat la filmările pentru “Titanic”.

“Videoclipul pentru piesă “Mai are…”,  a fost realizat de Elias Talbot, fiul  celui mai bun cameraman sub apă din America, Bob Talbot, care a filmat “Free Willy”, “Dolphin Tale 1 & 2”, “Flipper”, dar şi “Titanic”! De mic copil Elias a fost alături de tatăl lui la filmări şi a învăţat de la cel mai bun în domeniu. Îi place să lucreze la videoclipuri, iubeşte muzica şi în această călătorie la Grand Canyon a învăţat mai multe despre cultura românească decât cea din rezervaţia indiană. A mâncat mâncare românească, a ascultat multă muzică românească şi a văzut cum petrec românii! A mai lucrat în trecut cu Edward Aninaru, care mi l-a şi recomandat. A fost o plăcere să lucrăm împreună, a înţeles imediat ce îmi doream de la acest videoclip dar ce m-a fascinat a fost faptul că deşi nu ştie româneşte, când a montat videoclipul, fără să ştie un cuvânt, a corelat imaginile exact cu ceea ce cântam!”, a mărturisit Ferentz care a venit în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>