Breaking news

Analiza Etapei – Liga I Gamebookers – Liga egalurilor câștigătoare

liga 11După o nouă etapă in liga 1 Gamebokers cele mai avantajate echipe în lupta pentru supremație sunt FC Dinamo București și FC Vaslui, după ce acestea au obținut victorii importante în lupta pentru titlul național.

Vineri, formația Gloria Bistrița a obținut 3 puncte importante în lupta de a scăpa de la retrogradare după ce s-a impus cu scorul de 2-1, în deplasare, la Unirea Alba Iulia, o alta candidată clara la fotoliul de lanternă roșie. Tot vineri, 26.02.2010, Oțelul Galați a învins în deplasare pe Ceahlăul Piatra Neamț după golul reușit de Giurgiu în minutul 21.

În prima zi a etapei s-a disputat și meciul dintre FC Timișoara și Politehica Iași, încheiat cu victoria timișorenilor cu 2-1, după golurile lui Păun pentru oaspeți în minutul 7, respectiv Cosmin Contra în minutul 57 și Goga în prelungirile meciului, în minutul 95 pentru gazde.

Sîmbătă s-au disputat alte trei meciuri din Liga I, U. Craiova pierzînd surprinzător cu scorul de 2-1 la Gaz Metan Mediaș în primul meci al acestei zile. A urmat victoria firească a Vasluiului împotriva celor de la Pandurii Tîrgu Jiu, scorul fiind de 2-1 pentru moldoveni. În închiderea zilei s-a disputat meciul dintre FC Internaţional Curtea de Argeş și Dinamo București, meci încheiat cu scorul de 3-1 pentru echipa bucureșteană. FC Dinamo București pare a fi echipa cea mai avantajată de jocul rezultatelor după această etapă din Liga 1.

Duminică, în ultima zi a etapei, FC Brașov a pierdut surprinzător la Astra Ploiești cu scorul de 2-1. A urmat derby-ul dintre Rapid București și Unirea Urziceni, încheiat cu un egal sec 1-1, scor ce nu avantajează nici o echipă. După acest meci, antrenorul celor de la Rapid București a declarat că ar putea părăsi echipa, delcarîndu-se nemulțumit de actualul lot pe care îl are la dispoziție.

Ultimul joc din cadrul acestei etape s-a disputat între FC Steaua  București și CFR Cluj, încheiat de asemenea la egalitate, cu scorul de 1-1, după reușitele lui Bogdan Stancu pentru gazde din minutul 12, respectiv Cadu, în minutul 35, pentru clujeni.

Clasamentul Ligii I Gamebookers, dupa primele două etape din retur, arată astfel :

1. CFR Cluj       38 puncte

2. FC Timişoara  35 puncte

3. Unirea Urziceni  35 puncte

4. FC Steaua   35 puncte

5. FC Vaslui  34 puncte

6. Dinamo Bucureşti  33 puncte

7. FC Rapid  32 puncte

8. FC Braşov  30 puncte

9. Oţelul Galaţi  28 puncte

10. Gaz Metan Mediaş  25 puncte

11. Astra Ploieşti  24 puncte

12. Poli Iaşi  21 puncte

13. Pandurii Tâgu Jiu  20 puncte

14. Gloria Bistriţa  18 puncte

15. Universitatea Craiova  17 puncte

16. Internaţional Curtea de Argeş  16 puncte

17. Unirea Alba Iulia  14 puncte

18. Ceahlăul Piatra Neamţ  13 puncte