Breaking news

Ana Ularu joacă rolul Morticei Addams la emisiunea Ca-n filme

Este câștigătoarea premiului Gopo pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru rolul din “Periferic”, acceptă cu naturalețe orice provocare si o va întruchipa pe Morticia Addams într-o ediție dedicată filmului horror a emisiunii „Ca-n filme”

Actrița a acceptat provocarea de a filma noaptea, într-o casă părăsită, cu toate ingredientele genului – machiaj, costum, decor, transformându-se astfel într-un veritabil personaj de film horror, o  Morticia Addams a zilelor noastre.

Despre Ana Ularu mai trebuie adaugat că, printre cele mai recente realizări ale sale, se numără și colaborarea cu regizoarea daneză Susanne Bier, câştigătoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină (“In a Better World”).

În noua peliculă ce urmează să fie lansată anul acesta, Ana joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, interpreţii rolurilor principale.

Ana Ularu îi va încânta pe telespectatorii emisiunii Ca-n filme, duminică, de la 20.20, la Digi24 cu un rol care o prinde mănușă.

>