Breaking news

Americanii au utilizat elicoptere invizibile la operaţiunea de ucidere a lui Osama – VIDEO

loading...

Trupele americane Seal au  putut să se strecoare către ascunzişul lui Osama cu ajutorul a două elicoptere ultrasecrete modificate, invizibile pe radar.

elicopter.invizibilOdată cu publicarea primelor fotografii de la misiunea trupelor americane de duminică, când l-au ucis pe bin Laden, au fost prezentate şi imagini cu un elicopter sofisticat ce fusese avariat ca urmare a lovizii zidului complexului în care se afla liderul AL-Qaida. Pentru că era inoperabil, comandoul a distrus aparatul, la sfârşitul misiunii, cu explozivi.

Un fost oficial din cadrul Departamentului Apărării, Dan Goure, vicepreşedinte al Lexington Institute, a declarat că nu a mai văzut ceva asemănător şi că ar fi un elicopter care nu produce zgomot şi care zboară la înălţime mică.

Un fost aviator pentru operaţiuni speciale a declarat, pentru The Army Times, că, în afară de modificările pentru reducerea zgomotului, formele, în general, ale epavei – unghiurile ascuţite şi suprafeţele caracteristice mai degrabă avioanelor invizibile -, constituie o dovadă suplimentară că este vorba despre o variantă modificată de Blackhawk.

ht_copter_crash_2_jef_110504_wg

loading...