Breaking news

America alege – ediţie specială la TVR 1 dedicată alegerilor prezidențiale din SUA

TVR 1 şi tvrplus.ro transmit în direct ediţia specială America alege miercuri, 7 noiembrie, în intervalul 06.00 – 09.00.

Moderatorii Mihai Cosntantin şi Ruxandra Gheorghe Negrea vor fi în direct cu telespectatorii TVR 1 şi îi vor ţine la curent cu rezultatele votului americanilor pentru desemnarea preşedintelui Statelor Unite.

Suntem cu ochii pe America. Aflaţi în timp real cine este Preşedintele Americii, cine este, de fapt, cel mai puternic om de pe planetă”, vă adresează Mihai Constantin invitaţia de a urmări  ediţia specială de mâine dimineaţă.

Corespondentul special al TVR Mihai Melinescu transmite în direct reacţii de la Washington, Liviu Iurea aduce impresii de la Moscova, Magdalena Moreh ia pulsul de la Bruxelles, iar Dragoş Ciocârlan vine cu corspondenţe în direct de la Tel Aviv.

Barack Obama pentru un nou mandat sau Mitt Romney, un nou nume de preşedinte la Casa Albă? Până mâine dimineaţă, telespectatorii TVR şi internauţii sunt invitaţi pe www.tvrinfo.ro să participe la un sondaj, mai exact să „aleagă” preşedintele SUA. Toţi cei care doresc pot să-şi spună părerea despre cine cred că va fi câştigătorul alegerilor pentru preşedintele SUA aceesând următorul link: http://www.tvrinfo.ro/cine-credeti-ca-va-fi-castigatorul-comentati-pe-tvrinfo-ro_23516.html.

Cu 24 de ore înaintea alegerilor, sondajul Rasmussen Reports îi plasează pe Obama şi Romney la egalitate, cu 49% fiecare. Iar Universitatea Cincinnati şi Gravis Marketing arată că democratul Obama are un procent avans în faţa rivalului republican Romney.