Breaking news

Amenajarea sufrageriei: trucuri simple pentru un living elegant și modern

Pentru un living modern și elegant, nu ai nevoie de o investiție uriașă, ci doar de puțină creativitate și decorațiuni potrivite. Descoperă câteva trucuri, pentru a amenaja sufrageria cu decorațiuni simple și totodată actuale și elegante!

  1. Alege piesele de mobilier potrivite.

Pentru un aspect ordonat și elegant, alege mobilierul perfect pentru dimensiunile livingului tău. De asemenea, este indicat să ții cont de paleta de culori aleasă, pentru un aspect atrăgător din punct de vedere vizual. Poți opta pentru mobilier multifuncțional, pentru a crea impresia de spațiu mai mare și pentru a avea suficient loc pentru alte elemente decorative. În plus, poți alege mobilier lucios, pentru o cameră mai luminoasă.

  1. Oferă spațiului cât mai multă lumină.

Pentru un living cu multă lumină naturală, alege geamuri de mari dimensiuni. Acestea vor pune în evidență mobilierul și elementele decorative din cameră. Evită draperiile încărcate și alege perdele din țesături fine, pentru a avea spațiu cât mai luminos. De asemenea, evită să poziționezi mobilierul înalt în apropierea ferestrelor.

  1. Integrează piese vintage.

Piesele vintage oferă eleganță oricărei camere, prin detaliile autentice și speciale ce le caracterizează. Specialiștii recomandă însă să folosești doar câteva piese vintage, care să iasă în evidență într-o cameră modernă și actuală. Poți alege o oglindă retro, cu accente aurii puternice, un fotoliu vintage, o vază sau ornamente sculptate.

  1. Decorează pereții cu tablouri.

Pentru un aspect inedit, apelează la tablouri canvas, potrivite pentru spațiul pe care îl ai la dispoziție. Poți alege un singur tablou, spre exemplu un tablou gold&black, ce va oferi rafinament camerei și o va transforma într-un spațiu elegant.

Astfel, pentru un living elegant, câteva aspecte importante cărora ar trebui să le acorzi atenție sunt: lumina naturală, decorațiunile pentru pereți, mobilierul și piesele autentice integrate în cameră. Apelează și tu la aceste trucuri și vei avea un living modern și elegant, fără prea mult efort!