Breaking news

Amenajarea casei, de la inspirație la practică

Pentru că locuința ta este locul unde îți petreci majoritatea timpului și trebuie să te simți cât mai bine, este important să fie amenajată astfel încât să îți confere tot confortul necesar. Nu trebuie să fii expert în decorațiuni interioare ca să îți poți aranja casa așa cum îți dorești.

amenajare casaPuțină inspirație și un pic de suflet, plus materiale și articole home&deco de calitate, îți pot transforma locuința complet, astfel încât să reflecte personalitatea ta și stilul de viață al întregii familii!

Finisajele de calitate, secretul pentru o amenajare durabilă 

Alegerea potrivita a finisajelor este foarte importantă, în primul rând pentru a îmbunătăți aspectul casei. Ele sunt de fapt, acele detalii care fac diferența. Ușile, podeaua, pereții- toate trebuie să fie finisate perfect pentru ca locuința să arate impecabil. Pe lânga criteriul estetic ele trebuie să îl indeplinească și pe cel practic, de aceea calitatea lor și modul în care sunt realizate sunt esențiale dacă îți dorești o casă frumoasă și utilă…și presupunem că îți dorești! Pentru a veni în ajutorul tău, îți sugeram să arunci o privire pe site-ul Emenatwork.ro. De la finisaje precum izolațiile cu polistiren, până la uși și scări, poți să fii sigur că locuința ta va fi amenajată cu produse de calitate. De asemenea, echipa Emenatwork oferă soluții complete pentru curtea și grădina ta.

Decorațiunile, un mod simplu prin care să-ți personalizezi locuința

Ceea ce transformă o casă într-un cămin este investiția sufletească ce a fost făcută. Din această investiție face parte și grija cu care sunt alese obiectele de decor. Decorațiunile sunt de fapt cele care te ajută să îți personalizezi locuința după bunul plac. MadeRomania.ro oferă produse deosebite direct de la producători autohtoni.

Când aducem în discuție decorațiunile, nu putem să nu vorbim despre pisele de mobilier. Și nici măcar nu trebuie să cheltui o avere pentru un mobilier complet. Este incredibil cât de ușor poți crea un design deosebit unei camere cum ar fi bucătăria, integrând niște scaune colorate și vesele. Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, așează în living, în locul unui fotoliu obișnuit, un scaun de masaj. Komoder.ro comercializează modele noi de fotolii de masaj, pentru ca tu să te relaxezi și să îți menți o stare de sănătate bună.

Caută inspirația și pune-te pe reamenjat!

sursa foto: http://dnadviser.com