Breaking news

Amenajare Jumping pillow sau perna gonflabilă pentru sărit

Amenajarea Jumping pillow sau perna gonflabila pentru sarit iti va permite sa aterizezi in siguranta de pe elemente inalte, atunci cand faci jumping pe bicicleta, role, snowboard, skateboard, schiuri. 

Aceasta este o optiune excelenta pentru extinderea serviciilor statiunilor de schi, precum si pentru evenimente si competitii. Acum in lume se dezvolta salturi extreme de la inaltime sau de pe trambuline. Jumping pillow este o perna imensa cu doua straturi, si anume, stratul superior si stratul inferior.

Stratul inferior este elastic si moale, ca o trambulina gonflabila. Primul strat aplaneaza caderea si te impiedica sa cazi pe pamant. Cand o persoana planeaza pe perna uriasa, aerul iese din camera superioara prin valvele speciale, iar sportivul cade pe camera inferioara. In acelasi timp, perna creeaza parti inalte in jur, garantand siguranta. Amenajarea Jumping pillow sau perna gonflabila pentru sarit iti permite sa sari de la inaltime, dispune de laturi de protectie gonflabile suplimentare pe toate partile, avand o panta usoara.

Scopul principal al Jumping pillow

Amenajarea Jumping pillow sau perna gonflabila pentru sarit le permite sportivilor amatori si profesionisti sa elaboreze noi trucuri, fara vatamari sau raniri si ii ajuta pe cei tematori sa-si depaseasca teama de inaltimi si cadere libera. De asemenea, este folosit si ca atractie – pentru divertisment si senzatii extreme.

Ce este Jumping Pillow?

Jumping Pillow este un produs de inalta calitate, cu o acoperire rezistenta la uzura. La fel de bine ca trambulinele de exterior, nu se teme de temperaturi extreme, de zapada, de inghet. Te poate servi pana la 15 ani si chiar mai mult. Este posibil sa soliciti amenajare  Jumping pillow sau perna gonflabila pentru sarit, de pe site-ul waterboyz.ro. Setul include ventilatoare, kit de reparatii, instructiuni si certificate de calitate si de garantie.

Cum se amplaseaza perna gonflabila Jumping Pillow

Amenajarea  Jumping pillow sau perna gonflabila pentru sarit este ideala pentru gimnasti, fiind un echipament sportiv modern pentru practicarea salturilor si pentru siguranta si protectia ligamentelor gimnastilor, avand o zona de aterizare sigura. Sportivul poate exersa in siguranta tehnici noi de salturi si elemente de gimnastica. La cererea clientului, jumping pillow poate fi echipata cu elemente gonflabile individuale pentru practicarea elementelor de sarituri si acrobatic, in functie de nevoile fiecarui client. Daca este necesar, se poate amenaja un spatiu pentru sarituri intr-un parc de fitness sau intr-un loc in care se practica exercitii in aer liber. Pentru amenajare  Jumping pillow sau perna gonflabila pentru sarit este necesara saparea unei gropi in care sa fie amplasata perna Jumping Pillow. Totul se face foarte simplu si rapid, iar umflarea pernei se face in doar 10 minute. In pozitia de lucru, nu necesita umflarea constanta, iar atunci cand este pliat ocupa putin spatiu.

https://www.waterboyz.ro/