Breaking news

Ambasadorul Elveției își prezintă colecția de ceasuri la emisiunea ”Pașaport diplomatic”

loading...

Sâmbătă, de la 18.30, Balazs Barabas, realizatorul emisiunii „Pașaport diplomatic”, difuzată la Digi24, are un invitat de seamă, pe excelenața sa, ambasadorul Elveției, Jean-Hubert Lebet.

În premieră pe micul ecran, Ambasadorul Elveției vorbește despre colecția sa de ceasuri pe care o poartă după el prin toată lumea, acolo unde este detașat. În fiecare zi de luni se ocupă personal să le întoarcă mecanismul.

Cred că principalul mesaj pe care am vrut să îl spun și în engleză, este acela că ar trebui să fiți mândri că sunteți români. Aveți o țară foarte frumoasă, România este o țară foarte frumoasă, care îmi place mult. Sunt și probleme, dar tendința este pozitivă. Toate problemele pe care le întâlnim și despre care discutăm mereu au nevoie de timp pentru a-și găsi rezolvarea, dar tendința este bună”, spune ambasadorul Elveției, sâmbată, de la 18.30, la Digi24, în cadrul emisiunii „Pașaport diplomatic”.

Jean-Hubert Lebet este diplomat de carieră, a mai fost ambasador în Vietnam și la Moscova și este președintele organizației GADIF (Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Institutelor francofone în România), cei care l-au premiat recent și pe Luca Niculescu, realizatorul emisiunii „24 într-o oră”, de la Digi24.

loading...