Breaking news

Aloe first spray- secretul mămicilor liniștite

Mămicile frecvent se simt copleșite, depășite, obosite sau mereu în gardă referitor la copilașii lor. Fiecare vârstă este diferită, insa fiecare vine cu provocări. Fie că sunt nopțile cu febră, erupțiile dentare, lovituri, roșu în gât, etc, uneori senzația este ca nu se mai termină. Dar nu trebuie să fie așa! Cum ar fi să ai un singur produs pentru toate aceste probleme?

Iată doar câteva probleme pentru care Aloe First Spray este unul din cele mai populare produse Forever:

Ajutor pentru dureri în gât/Roșu în gât

La primele semne ale durerilor de gât pulverizează Aloe First Spray direct în gât și te poate salva de neplăceri ulterioare. Acesta poate calma inflamațiile ușoare, însă desigur în cazuri de febră sau infecții se recomandă consultul medicului.

Aloe First pentru julituri

Tăieturile ușoare sau juliturile sunt parte din viața obișnuită mai ales pentru un copil, dar nu înseamnă că trebuie să fie un motiv de stres. Pulverizeaza Aloe First Spray și rana se va vindeca mult mai ușor. Asta înseamnă mai mult timp liber pentru joacă!

Sângerări nazale

Aloe First Spray aplicat pe o discheta de bumbac si aplicat ușor în nas poate calma sângerările nazale. Aloe vera din compoziție împreună cu celelalte ingrediente naturale calmează mucoasa nazală și cicatrizează mai rapid.

Afte și dinții de lapte

Cu toții știm cât de dureroase și neplăcute sunt aftele bucale. Și aici Aloe First Spray este aliatul de încredere, grăbind vindecarea lor. Aplicat direct pe zonă contribuie la calmarea și ameliorarea iritației.

Produse Forever cu aloe vera- kitul de prim ajutor pentru mamici

Aloe First Spray nu trebuie să lipsească din geanta nici unei mămici,datorită efectului cicatrizant, antiseptic, antimicotic, anti-inflamator, homeostatic si epitelizant.

În mod normal ar fi nevoie de cel puțin un produs de prim-ajutor pentru toate aceste probleme.

Însă un singur produs le face pe toate, având o concentrație de 78% de gel stabilizat de Aloe vera, îmbogățit cu propolis binecunoscut datorită efectului de antibiotic natural.

Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns, minunatul Aloe First Spray conține 11 extracte din plante cunoscute și folosite de bunici și străbunici pentru efectele binefăcătoare:

mușețel: proprietăți de calmare și vindecare a rănilor

gălbenele: beneficii cunosute în ameliorarea problemelor pielii

coada șoricelului: cu rol antiinflamator, astringent și calmant, bogat în vitamina C și magneziu.

cimbrișor: de ajutor in tratarea infectiilor, a afectiunilor respiratori avand și rol analgezic.

păpădie: menține pielea frumoasă.

jaleș: de ajutor în abcese dentare, faringită, afte, ulcerații.

eucalipt: rol antiinflamator si de vindecare a leziunilor.

ghimbir: conferă finețe și suplețe pielii, hrânind epiderma.

limba mielului: ajuta la calmarea rănilor pielii, eczemelor și rănilor.

tocoferol (vitamina E): rol antioxidant, hrănește pielea și tratează rănile.

Aloe First Spray este aliatul de încredere al mămicilor, bun pentru intervenția rapidă pentru un spectru mare de probleme. Așa că dacă ai o prietenă sau colegă mamică, cel mai bun cadou poate fi acesta. Astfel cei mici se bucură de mămici liniștite și de o copilărie fericită și fără griji!