Breaking news

Alina Puşcaş şi-a dus pentru prima dată iubitul la teatru în România

loading...

Sala arhiplină din nou la înregistrarea spectacolului “O noapte furtunoasă”, piesă care va închide miercurea aceasta, de la 22.45, stagiunea Teatru TV la Antena 1.

alina puscasPersonalităţi publice din domenii foarte variate s-au reunit şi de această dată pentru a susţine curajoasa iniţiativă a actorului Mihai Bendeac de a aduce teatrul mai aproape de telespectatori.

Regizorul Călin Peter Netzer, Irina Margareta Nistor, Mihaela Călin, Nicolai Tand, Mirela Boureanu Vaida, Tania Budi, Crina Abrudan, George Mihăiţă, Nicole Duţu, acestea sunt doar câteva dintre vedetele care au fost în sală pentru a savura spumoasa comedie a lui Caragiale. Cu toate că iubeşte teatrul şi nu este o străină a sălii de spectacol, frumoasa prezentatoare Alina Puşcaş a avut parte de această dată de o experienţă în premieră la înregistrările pentru Teatru TV. Alături de Alina a fost, pentru prima dată la o piesă de teatru în România, şi iubitul ei Viktor, cetăţean român de origine germană.

A fost pentru prima dată când l-am adus la un teatru în România. Chiar eram foarte curioasă dacă o să-i placă şi mai ales dacă va reuşi să înţeleagă umorul piesei, subtilităţile de limbaj. El vorbeşte foarte bine limba română, nu trebuie să îi traduc, în schimb nu înţelege o parte din glume. A fost puţin dificil pentru mine, dar şi amuzant, trebuie să recunosc, faptul că a trebuit să-i explic din când în când”, a povestit Alina Puşcaş.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>