Breaking news

Alina Pușcaș, nevoită să poarte 12 ore, o rochie de 12 kilograme

Alina Pușcaș a fost nevoită să poarte la filmările emisiunii “Te cunosc de undeva!”, cea mai grea rochie din viața ei. Vestita rochie cântărește 12 kilograme.

alina puscas - rochieSâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș va purta o rochie specială, cum n-a mai avut ocazia să îmbrace până acum, o rochie cu… greutate.

“Se pare că am avut povara… mă scuzați, onoarea de a purta cea mai grea, la propriu, rochie din viața mea. Din câte am înțeles, cântărește în jur de 12 kg. Din prima secundă în care am pus rochia pe mine, mi-am îndreptat privirea către Liana, stilista emisiunii, și am căscat niște ochi cât cepele întrebând: „Adică să o port o gală întreagă, în jur de 10-12 ore? Am venit la sala de sport sau la emisiune?” Răspunsul ei a fost : „Da. Și uite în ce mare fel arată!” Ce mai puteam spune?…”, povestește Alina, zâmbind.

Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să poarte frumoasa rochie, și asta nu din cauza celor 12 kg pe care le cântărea aceasta.

„Rochia era ticsită de perle de toate dimensiunile, de sus până la toc. Menționez de toc pentru că, de fapt, nu greutatea rochiei a ajuns să-mi facă probleme, ci faptul că avea și o mică trenă, și ea plină de perle pe care, dacă pășeam din greșeală, alunecam ca pe gheață. Și da, am avut câteva momente în care am alunecat călcând pe aceste perle, dar cred că secvențele vor fi tăiate la montaj (râde). Iată, așadar, că femeile trăiesc periculos de dragul eleganței”, mai spune Alina.

Dacă Alina Pușcaș, astfel îmbrăcată, a “patinat” sau nu pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului transformărilor.

alina puscas - cosmin selesi