Breaking news

Alina Pușcaș luată cu targa de la filmările emisiunii “Splash! Vedete la apă”

Momente de panică și groază la filmările primei semifinale “Splash! Vedete la apă”. Alina Pușcaș va fi scoasă din incinta bazinului olimpic din Bacău pe targă și va fi nevoită să abandoneze concursul săriturilor în apă.

alina puscas - targaAlina Pușcaș, Ruby, Sore, Simona Sensual, Florin Ristei, Vladimir Drăghia, Cosmin Soare, Daniela Crudu și tatăl ei, domnul Nelu Crudu, sunt vedetele care vor concura în prima semifinală a celui mai îndrăzneț show al verii, “Splash! Vedete la apă”, vineri, 22 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

Caractere puternice și ambițioase, toți cei opt concurenți s-au remarcat în această ediție fie prin demonstrații incredibile de curaj și voință, fie prin ținutăși eleganțăîn executarea săriturilor, fie prin discuții în contradictoriu și chiar conflicte. Peste toate astea, s-au evidențiat cu toții și prin aptitudinile artistice. Ei au cântat, la unison, o melodie cu dedicație, pentru cei trei care le vor acorda notele, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, pe acordurile piesei “Oprește, Nae, vaporul”.

Cosmin Soare va executa o săritură “cu un grad de dificultate care nu s-a mai pomenit la „Splash!” și nici în Europa”, după cum susține antrenorul său, iar Vladimir Drăghia va reuși cea mai frumoasă săritură de până acum, din acest sezon al show-ului. Tot la “Splash!”, din cauza unei neînțelegeri, Sore se vede nevoită să-și schimbe antrenorul, pe ultima sută de metri. Cum reușește ea să facă față situației, în aceste condiții delicate, telespectatorii Antenei 1 vor afla mâine seară.

Simona Sensual intră în conflict cu antrenorul ei, maestrul sportului Adrian Cherciu – despre care spune că o persecută -, iar acesta refuză să o mai antreneze. De altfel, Simona reușește să-l scoată din sărite și pe unul dintre jurați. Despre cine este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri seara, la “Splash! Vedete la apă”.

Cinci dintre ei, aceia care vor executa – din punctul de vedere al juriului format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda și al publicului prezent în sală – cele mai spectaculoase sărituri în apă, se vor califica în marea finală “Splash! Vedete la apă” de vineri, 5 septembrie!

Numai că Alina Pușcaș a fost nevoită să abandoneze competiția. Inițial, Alinei i se face rău la antrenamente când, după o săritură de la platforma de 7 metri, îi înțepenesc mâinile și are junghiuri puternice care o fac să plângă de durere.

Este transportată de urgență la spitalul din Bacău unde, în urma unor investigații medicale, se constată că are o contractură musculară puternică și un început de pneumonie.

Medicul îi recomandă să nu mai participe seara, la filmare, însă Alina își dorește să rămână în concurs și să încerce săritura pe care a pregătit-o, motivată fiind de cazul impresionant al Mariei Casian, micuța campioană la sărituri în apă pentru care “luptă”, de altfel, toți concurenții de la “Splash!”.

În emisiune, Alina Pușcaș reușește să-și execute săritura însă, la câteva zeci de minute după asta, i se face rău pe canapeaua concurenților, în plină înregistrare a show-ului, și este scoasă pe brațe din platoul emisiunii. Este transportată din nou la spital unde medicii, după ce o consultă din nou, îi interzic să continue emisiunea.

“După ce am sărit, mi s-au blocat iar mâinile. M-au văzut cei din producție și m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a făcut glucoză intravenos și s-a constatat că am tensiunea foarte crescută. Mi s-a spus că trebuie să renunț la emisiune, că zece zile trebuie să urmez un tratament strict și să nu fac nici cel mai mic efort, pentru ca organismul meu să-și poată reveni. N-am mai pățit așa ceva în viața mea. Medicul mi-a explicat că, pe fond de frică și stres și din cauza eliberării excesive de adrenalină, corpul pierde mai multe vitamine decât în orice altă situație. Eu nu am știut că frica și adrenalina eliberată excesiv ard rapid mineralele din organism și pot crea asemenea probleme… M-am tratat, acum sunt bine”, a declarat Alina Pușcaș.

Care este deznodământul acestei situații și cine sunt cei cinci concurenți ce vor participa în marea finală “Splash! Vedete la apă”, telespectatorii vor afla vineri, 22 august, de la ora 20.30, într-o primă și spectaculoasă semifinală a show-ului, numai la Antena 1!