Breaking news

Alina Eremia și Fuego le fac farse fanilor la “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”

loading...

Vineri, 19 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, Alina Eremia și Fuego le pregătesc fanilor o farsă, iar realizatoarea TV Iuliana Tudor o bagă în sperieți pe cântăreața de muzica populară Matilda Pascal-Cojocărița, cu o păcăleală pusă la cale împreună cu soțul acesteia, violonistul și dirijorul Ștefan Cigu.

alina eremia - fuegoCu o înfățișare de nerecunoscut, datorită machiajelor speciale realizate de make-up artistul Andreea Rădulescu, Alina Eremia și Fuego le vor da întâlnire fanilor, într-un loc public, unde vor încerca să-i determine pe aceștia să spună ce cred cu adevărat despre ei. Cât de dure vor fi vorbele pe care le vor auzi Alina Eremia și Fuego din partea admiratorilor lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seara.

În aceeași ediție, Iuliana Tudor complotează cu Ștefan Cigu să-i facă o farsă soției acestuia, interpreta de muzica populară Matilda Pascal-Cojocărița. Întâmplarea care o va speria și enerva deopotrivă pe artistă se va desfășura la casa de vacanță a soților Cigu, undeva la munte, “Să știi că e foarte greu să o păcălești pe Matilda, pentru că nu are față de victimă”, mărturisește Iuliana Tudor. Despre ce farsă este vorba, telespectatorii vor afla vinerea aceasta.

Care dintre farsori va primi trofeul “Negrul de Aur” din partea juraților Lidia Buble, Cătălin Bordea și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 19 august, de la ora 20.30, într- nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

loading...