Breaking news

Alina Eremia acceptă să „Danseze printre vise” la Antena 1

Artista Alina Eremia „Dansează printre vise” și este foarte încântată că va participa în această emisiune.

alina eremiaÎși dorește să se autodepășească și este convinsă că asta se va întâmpla în cadrul show-ului care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1.

De multă vreme îmi doresc să se ivească o astfel de ocazie. De-a lungul timpului am tot urmărit emisiunile de profil care au sădit în mine dorința de a-mi testa aptitudinile. Ambiție și pasiune există, factori care sper că mă vor propulsa cât mai departe în concurs”, a declarat Alina.

Nerăbdătoare să înceapă antrenamentele cu coregraful din cadrul show-ului, Alina e cu ochii pe dansatorii ei.

Învăț tot felul de mișcări de la ei”, recunoaște artista, care a și intensificat antrenamentele la sală pentru a avea o condiție fizică foarte bună. „Sunt atentă la alimentație, ca și până acum, pentru că de ceva timp am optat pentru un stil de viață cât mai sănătos”, a mai dezvăluit frumoasa cântăreață.

Alina vrea să dea randament maxim pe ringul de dans, acolo unde știe că nivelul competiției va fi unul foarte dur, și este speriată doar de eventualele accidentări. „O coregrafie presupune un program riguros de antrenamente, unde se pot întâmpla accidente, iar efortul fizic este uneori mai mare decât poți duce. Vreau să exclud însă din start varianta asta”, a mai declarat Alina.

În ringul de dans al show-ului Antena 1 a acceptat să pășească și frumoasa soție a lui Claudiu Niculescu, Diana Munteanu.

>