Breaking news

Alina Dumitru și Dan Bordeianu, campioni la karting

După peste 70 de medalii câştigate, titluri olimpice, europene şi naţionale campioana olimpică la judo, Alina Dumitru este şi campioana la karting. Dan Bordeianu şi-a luat  în serios rolul şi a reuşit să urce pe locul 2 pe podium la categoria bărbaţi.

dan bordeianu si alina dumitruSportiva a luat parte la prima ediţie a cupei “La Volan”, organizată pe circuitul de la Amckart, a reuşit să îşi învingă toţi competitorii şi să se claseze pe primul loc la categoria feminin.

În primele cinci minute, până m-am acomodat cu kartul, a fost un pic mai ușor, pentru a vedea cum e circuitul, iar după cele cinci minute am început să bag mai tare piciorul pe accelerație. M-am mai dat de două ori cu kartul la Cluj și Oradea, dar pe un circuit mai mic, nu așa lung”, a mărturisit Alina Dumitru.

Campioana olimpică a fost susţinută de pe margine de logodnicul şi nepotul ei.

E un mod foarte plăcut de a-ti petrece o dimineaţă de week-end în compania celor dragi”, mărturiseşte Alina.

Câştigătoarea concursului feminim de karting din cadrul Cupei La Volan, Alina Dumitru a fost secondată pe  podium de vedeta Digi Sport, Camelia Bălţoi şi de vedeta Digi24, Ana Barbu.

Prima ediţie a Cupei La Volan, organizată de Digi24, a avut loc, în acest week-end, pe circuitul de karting de la Amckart.

Actorul Dan Bordeianu a participat și el la prima ediţie a Cupei „La Volan”, organizata pe circuitul de la Amckart. Pentru Dan, aşa cum i-a mărturisit Anei Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii „La Volan”, difuzată sâmbătă, de la 10.30, la Digi24, a fost vorba doar despre…distracţie. “E o competiție, dar eu am venit să mă distrez. Fetele păreau drăguțe când le priveam din față, nu am oglindă retrovizoare. Am depășit câteva și le-am admirat din față”

Dan Bordeianu şi-a luat  în serios rolul şi a reuşit să urce pe locul 2 pe podium la categoria bărbaţi, şi, alături de vedeta Digi24, Ana Barbu, să ridice deasupra capului trofeul la categoria echipe.

Am caştigat o cupă, e absolut minunat. Am avut alături şi o coechipieră talentată şi frumoasă, aşa că nu aveam cum să ratăm prima poziţie. O să pun bine cupa acasă, la loc de frunte”, spune Dan Bordeianu.

Prima ediţie a Cupei La volan, organizată de emisiunea „La volan”, difuzată la Digi24, a avut loc pe circuitul de karting de la Amckart şi a fost un real succes. La start s-au înscris sportivii Alina Dumitru şi Florin Bratu, actorii Dan Bordeianu şi Alina Grigore şi cântăreţii Raluka şi What’s Up, alaturi de vedetele Digi24, Utv si Digi Sport.

>