Alina Dumitru a dat o avere pe aparatul dentar invizibil

Campioana Olimpică de judo de la Beijing, Alina Dumitru se pregătește pentru unul din cele mai importante momente din viața ei. Sportiva se va căsători în toamna acestui an.

alina dumitru - judoAlina Dumitru s-a pregătit intens pentru cel mai frumos eveniment din viaţa ei. Cel mai  mare complex, cel al dinţilor strâmbi, campioana la judo şi l-a  rezolvat, aşa că va zâmbi fără nicio problemă în faţă aparatelor de fotografiat.

În urmă cu un an şi 2 luni, campioana olimpică la judo a mers la clinica Smile Factory din Bucureşti, unde şi-a pus un aparat dentar cum numai vedetele de la Hollywood poartă.

E vorba despre un aparat invizibil, arată că o gutieră şi este mobil, astfel încât poate să-l dea jos când mănâncă ori când se spală pe dinţi. “Bijuteria” a costat.o pe Alina 3.000 de euro.

Am avut tot timpul o problemă întrucât dinții din faţă erau puţin  încălecaţi. Nu am putut purta până acum un apărat dentar întrucât în  timpul antrenamentelor mă puteam accidenta. Am fost la dna dr Marina  Necşulescu şi mi-a recomandat Invisalign. Prietenii mei nu ştiu că port  aparat pentru că nu se vede. Şi, în sfârşit, am dinții drepţi“, a spus  Alina Dumitru.

Peste două luni, sportiva va renunţa definitiv la aparatul dentar invizibil, iar rezultatele sunt deja vizibile.

>