Breaking news

Alina Bica: Vreau să merg la puşcărie alături de KOVESI și COLDEA

loading...

Alina Bica, fosa șefă a DIICOT, vrea să fie colegă de celulă cu Laura Codruța Kovesi și cu generalul SRI, Florian Coldea, adică cu cei care au arestat-o.

bica - coldea - kovesiAlina Bica iese la atac și spune că generalul SRI Florian Coldea ar fi trebuit să demisioneze încă de la denunţurile Elenei Udrea din 2015 şi că trebuie să ajungă în spatele gratiilor.

„Florian Coldea ar fi trebuit să demisioneze din fruntea SRI încă din 2015, când două persoane publice au făcut denunţurile împotriva sa. Mă refer la denunţul Elenei Udrea şi al meu. Este un lucru public faptul că domnul Coldea a insistat să dau un verdict favorabil în dosarul lui Tender”, a declarat Alina Bica la România TV.

Fosta şefă DIICOT a spus că dacă ea merge la pușcărie, îi vrea colegi de celulă pe COLDEA ȘI KOVESI: Eu vreau sa merg la pușcărie cu Kovesi și Coldea sau sa stau în funcție cu Kovesi și Coldea.

Bica susține că în spatele filajului de la Paris a stat Coldea și Kovesi: Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Cred că dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. În februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei ştiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie să plece cum am făcut şi eu. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu pe Florian Coldea.

Alina Bica aşteaptă de la Coldea dovada că şi-a plătit vacanţele exotice: Cu certitudine a fost văzut pe aeroport domnul Coldea atunci când a plecat cu domnul Ghiţă. Coldea poate proba că a plătit el doar dacă apare prin transfer bancar numele său, sau voucher şi extras de cont sau chitanţa dacă s-a făcut plată în numerar. Dacă a fost o plată în cash, trebuia să fie sesizat Oficiul de Spălare a Banilor. Pe toate trebuie să apară numele dânsului. Eu am chitanţe că am fost pe banii mei la Paris. Am toate facturile. (…) Eu vreau o justiție egală pentru toata lumea. Dacă eu am stat nevinovată în pușcărie 50 de zile și am făcut pneumonie, vreau să se aplice aceeași metodă tuturor.

Generalului Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, a fost suspendat și supus verificărilor interne ale SRI, după dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiță.

O revoluție poate da naștere la o Nouă Românie. Dacă tinerii își doresc cu adevărat o Nouă Românie, o pot face acum, alăturându-se proiectului Noua Românie, creat de la zero de tineri care vor să lupte pentru țara lor.

Te poți înscrie aici în Noua Românie.

Urmărește pe facebook, acțiunile Noua Românie.

loading...