Breaking news

Alina Bica trage pe nas la mititica

loading...

Alina Bica, șefa antimafia din România, a fost săltată de colegii ei de la DNA, pentru că a pus umărul la acordarea unei despăgubiri uriașe, în mod ilegal, către prietenul Elenei Udrea, samsarul Gheorghe Stelian. Drept urmare, pentru cel puțin 30 de zile, Alina Bica va trage pe nas la mititica.

sebi popescuAlina Bica, șeful DIICOT, structură a parchetului din România, specializată în combaterea infracțiunilor de terorism, spălare de bani, trafic de droguri, de persoane și evaziune fiscală, era coruptă încă din 2011.

Ponta, se pare că a fost ”prost” informat de Băsescu, și a fost nevoit să o propună șef la DIICOT, pe Alina Bica. Care azi se dovedește că era defapt lupul pus pază la turma de oi.

O gafă mai mare ca asta din partea unui premier nici că se poate. Sau tocmai faptul că i-a dat lui Gheorghe Stelian purcoiul de milioane de euro de la stat, a calificat-o pentru această funcție la DIICOT?

În 2011, când a comis abuzul în serviciu în calitate de membru în Comisia de Retrocedări din cadrul ANRP, Alina Bica era prietenă la cataramă cu Elena Udrea.

DNA spune că s-a autosesizat pe 15 octombrie în cazul retrocedărilor ilegale și atunci au început cercetările și pe numele Alinei Bica. Și asta în condițiile în care fapta a fost comisă în 2011, iar în 2013, Guvernul Ponta a sesizat DNA cu privire la aceste retrocedări.

Cum de s-a autosesizat așa din oficiu DNA, fix pe 15 octombrie și a decis să o salte pe Bica abia după încheierea alegerilor prezidențiale? Oare nu a fost totul regizat de DNA, la comanda lui Băsescu, pentru a nu strica apele în campania electorală?

Știa oare Alina Bica pe 30 octombrie 2014, când în presă au apărut imaginile cu ea de la shopping-ul de lux de la Paris, alături de Elena Udrea, că i se pregătește dosarul la DNA?! Așa s-ar putea explica ieșirea nervoasă avută de Alina Bica în cadrul interviului telefonic acordat TVR, în care se rățoia la reporter, spunând că ce, cum a apărut pe stradă??!?@, a apărut trăgând pe nas?!

Bâlbâiala CSM de joi seară cu privire la decizia de a permite doar cel mult arestul la domiciliu al Alinei Bica și apoi la câteva ore, să revină asupra deciziei, este destul de ciudată și ridică multe semne de întrebare.

CSM, instituția care veghează la buna funcționare a justiției în România și este garantul procesului juridic, a obstrucționat judecata, în cazul Aline Bica, prin decizia de joi noapte.

Adică CSM, s-a erijat în instanță de judecată și a decis că judecătorul care trebuie să judece dosarul privind încuviințarea reținerii Alinei Bica, putea da cel mult arest la domiciliu, pentru că Secția de Procurori din cadrul CSM așa a permis.

Acest lucru a fost în realitate obstrucționarea justiției, pe față, pentru unul de-al lor. CSM a dovedit cât de ”imparțial” este când vine vorba de justiție.

De ce DNA a săltat-o doar pe Alina Bica, iar pe prietenul lui Udrea, samsarul Gheorghe Stelian, îl lasă în pace? Deși acesta este beneficiarul abuzului în serviciu produs de Alina Bica.

Pe cine a deranjat Alina Bica atât de rău încât a fost ”sacrificată”?!

loading...