Breaking news

Alin Trășculescu lua mită pentru campania electorală a PDL

Deputatul Alin Trășculescu a lua bani, drept mită, de la afaceriști pentru campania electorală a PDL.

Interceptările procurorilor în dosarul deputatului Alin Trășculescu, arată faptul că parlamentarul cerea bani de la oamenii de afaceri pentru a-și finanța campania electorală și pentru a da și la partid.

Alin Trăşculescu a fost interceptat în timp ce vorbea la telefon, din Palatul Parlamentului, cu denunţătorul său, Marian Calotă, căruia îi cerea bani pentru campanie de la cei pe care îi favorizase.

În momentul ăsta, eu mă duc că am treabă. Trebuie să mai ies deputat şi ies, indiferent ce se întâmplă, dar acum am nevoie de ajutor. E important că aţi încasat. Nu mă duceţi cu mănuşi! Că nu sunt fraier. Contractul ăsta este exclusiv 100% contribuţia mea. Eu acum am mare nevoie să mă ajutaţi în campania asta. Dacă nu puteţi, este ultima oară când mai vorbesc despre chestia asta. E unul dintre cele mai mari şi singurul din ţară”, îi spunea Trăşculescu lui Calotă.

DNA a cerut, marţi, Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals.

>