Breaking news

Alexndra Cadanțu, în sferturile de finală ale turneului de la Katowice

Alexandra Cadanțu s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului de simplu de la Katowice din Polonia, după ce a eliminat-o pe românca Irina Begu.

alexandra cadantuAlexandra Cadanțu, locul 117 wta, venită din calificări, s-a impus joi în turul doi al turneului de tenis de la  Katowice, în fața Irinei Begu, poziția 51 WTA.

Irina Begu, favorită la calificarea în sferturile de finală, și-a adjudecat primul set cu 6-4, însă le-a pierdut pe următoarele două.

După două ore și 24 de minute de joc, Alexandra s-a impus în trei seturi în fața Irinei Begu cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4.

În sferturi, Alexandra Cadanțu va juca cu învingătoarea aprtidei disputată de nemțoaica Julia Georges, a patra favorită a turneului de simplu și israelianca Shahar Peer.

În turul doi al calificărilor pe tabloul principal al turneului de simplu, Alexandra Cadanțu a eliminat altă româncă, pe Raluca Olaru.

Pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Katowice, dotat cu premii totale în valoare de 235.000 de dolari, Alexandra Cadanțu are asigurat un cec în valoare de 5,775 de dolari și 70 puncte WTA.

>