Breaking news

Alexandru Ungureanu, potarul echipei de juniori a Stelei, bătut cu bestialitate în curtea școlii

Alexandru Ungureanu, a fost găsit leşinat în curtea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade. Fotbalistul a fost bătut cu bestialitate de un coleg împreună cu mai mulţi prieteni ai acestuia.

alexandru ungureanuScandalul dintre cei doi elevi a pornit chiar din timpul orelor, iar tânărul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital cu răni multiple.

Ștefan Ungureanu, tatăl juniorului bătut de colegi, a spus că a fost anunțat de poliție că fiul lui se află la spital și că nu ar fi nimic grav. Însă când și-a văzut fiul în ce hal este a încremenit. Tatăl copilului spune că va depune plângere împotriva agresorilor care în prezent sunt liberi.

M-au sunat de la Poliţie şi mi s-a spus că băiatul este pe la spital, că a fost bătut la şcoală. Mi s-a spus iniţial că nu e nimic grav şi când am ajuns la spital, uite că era grav. Toată treaba a fost premeditată. Ar fi vorba despre un coleg de clasă. Cu o săptămână în urmă, acelaşi băiat a sărit să bată un alt copil, în timpul orelor, de faţă cu diriginta. Acum o săptămână. Deci vă daţi seama că nu poate să fie un copil foarte linişţit dacă a făcut asta în timpul orelor, de faţă cu diriginta. Plângere o să depun după certificatul medico-legal”, a explicat tatăl copilului.
Deși bătăușul nu este la prima tentativă, acesta a fost lăsat în liberate de către organele de cercetare penală.
Înţeleg că aceşti tineri au ajuns la Poliţie, au dat declaraţii şi acum sunt în libertate. Ancheta a început, s-a sesizat din oficiu, au fost chemaţi la audieri copii, părinţi şi urmează să vedem despre ce e vorba”, a mai spus tatăl portarului de la Steaua.

Marian Banu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, a declarat, pentru Antena 3, că Inspectoratul a fost informat şi cazul urmează să fie investigat: A fost transmisă informaţia la Inspectoratul Şcolar, urmează să vedem cauzele, contextul şi urmările acestui incident. Când vom avea toate datele vă vom informa. Nu pot să dau amănunte, este un caz în cercetare. Până nu am o imagine concretă, nu pot să vă dau detalii. În majoritatea unităţilor de învăţământ există camere de supraveghere care dau în curtea şcolii, dar nu pot să vă spun acum dacă incidentul a fost înregistrat.

Alexandru Ungureanu este internat în stare gravă la Spitalul Panduri din Capitală. Elevul a fost operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală. Tânărul are două coaste fracturate, un hematom la cap şi alte foarte mult răni pe mâini, spate şi picioare, cât și o tăietură pe frunte de 12 centimetri.