Breaking news

Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, arestat prevenitv

Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu a fost arestat prevenitv, joi seară, pentru trafic de droguri.

După ce miercuri noapte a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT sub acuzaţia de trafic de droguri, Alexandru Uioreanu, în vârstă de 16 ani, a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 19 zile, de judecătorii Tribunalului Cluj.

Alături de Alexandru Uioreanu, au mai fost arestate preventiv pentru 29 de zile două persoane cercetate în acelaşi dosar.

Cei trei au fost audiaţi timp de peste patru ore de către judecătorii Tribunalului Cluj, iar după pronunţarea deciziei avocaţii acestora au atacat decizia cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj.

Alexandru Uioreanu este fiul din prima căsătorie al preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu şi locuieşte împreună cu mama lui.

Alexandru Uioreanu, care este elev în clasa a XI-a la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică, are situaţia neîncheiată la cinci materii din cauza absenţelor.

Fiul lui Uioreanu este suspectat că ar fi vândut canabis în unităţi de învăţământ şi preţul cerut pentru un gram de droguri varia între 50 şi 100 de lei.

>