Breaking news

Alexandru Tătulescu a pierdut a treia finală RTP, consecutivă

Ghinion curat pentru Alexandru Tătulescu. În doar șase săptămâni, a piertut doate finalele RTP în care s-a calificat. Duminică, a cedat finala RTP 250 în fața lui Iulian Apostol.

Iulian Apostol a debutat cu succes la RTP. După ce a câștigat la limită meciul din sferturi de finală, în fața favoritului patru, Emilian Munteanu, scor 10-9, 10-9, Iulian Apostol și-a trecut în palmares primul titlu RTP după 4-2, 4-2 în finală cu Alexandru Tătulescu. Norocul a fost de partea sa și în finală, când patru din cele 10 game-uri jucate, s-au încheiat în favoarea sa la punct decisiv. 200 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, trofeul Campionului RTP personalizat de Leonte Cupe și Trofee, o sticlă de Vin de la Crama Oprișor și cutia cu 24 perechi de șosete, au fost recompensele pentru Iulian Apostol. Grație câștigării turneului RTP 250, Iulian Apostol avansează la nivel RTP 500 și este calificat la Turneul Campionilor RTP 2022.

Alexandru Tătulescu a bifat cea de-a treia finală RTP din carieră, toate jucate și pierdute în 2022. În 7 mai 2022, a pierdut două finale, una la dublu și alta la simplu la turneul RTP 50. Azi, a reușit performanța de a accede în finala RTP 250, după patru meciuri lungi și fantastice. Puțin i-a lipsit să trimită finala în setul decisiv unde rezultatul putea fi altul. Pentru această performanță, Alexandru Tătulescu a primit un premiu în valoare de 170 lei, 30 lei voucher RTP, trofeul finalistului și o sticlă de vin de la Crama Oprișor. Alexandru Tătulescu este deja calificat la RTP Finals 2022.

În cadrul turneului RTP 250 SILVER CUP 2022 din 26 iunie, au debutat Iulian Apostol, Cătălin Căpățână, Vicențiu Iconaru și Cosmin Boga.
Arbitrii turneului au fost: Tiberiu Vasilache, Cristian Ivanenco, Sorin Bădărău, Mircea Trocaru, Luchian Cincu, Cristian Tutunaru, Vivienne Tutunaru, Dănuț Matei, Ionela Lesenciuc, Marius Roșu și Nicu Păsăroiu.

>