Breaking news

Alexandru Popescu a devenit în premieră campion RTP. A câştigat turneul de tenis RTP 250 OPEN 2020

Alexandru Popescu a devenit campion RTP chiar de ziua sa de nume, de Sfântul Alexandru. Desemnat a doua oară consecutiv principal favorit la un turneu de categorie RTP 250, bucureşteanul a reuşit să confirme poziţia de cap de serie numărul unu şi să plece acasă cu râvnitul trofeu RTP.

Alexandru Popescu a devenit duminică, cel de-al 14 lea campion RTP din anul 2020. Echilibru perfect în circuitul RTP, 14 campioni diferiţi din 14 turnee organizate la simplu masculin.

După un început de sezon ezitant, cu multe meciuri pierdute pe muchie de cuţit, pentru că a insistat şi nu a renunţat, Alexandru Popescu a fost recompensat.

După două meciuri extrem de dificile în optimi şi sferturi, Alexandru Popescu a bifar prima sa calificare într-o semifinală RTP, unde a reuşit să se impună în două seturi în faţa lui George Vicol, scor 4-3, 4-2. A urmat apoi prima sa finală RTP, unde a reuşit să se impună în două seturi, în faţa lui Daniel Goidescu, scor 4-2, 4-2. Pentru această mare realizare, Alexandru Popescu a primit un premiu în valoare de 250 le, trofeul RTP 250 OPEN 2020, cutia cu 24 de oerechi de şosete de la sponsorul RTP, Laboratorul de şosete, cât şi 250 puncte RTP.  Graţie acestei reuşite, Alexandru Popescu se califică la Turneul Campionilor RTP 2020 şi va fi trecut la categoria Avansaţi.

Daniel Goidescu a bifat prima sa finală în circuitul RTP după două semifinale consecutive la turneul RTP 250. După patru meciuri aproape eprfecte, Daniel nu a mai avut energia necesară să se impună în finală. Pentru această performanţă, Daniel Goidescu a primit 200 lei, trofeul finalistului RTP dar şi 200 de puncte RTP.

31 de jucători au participat la turneul RTP 250 OPEN 2020, unde Alexandru Mihai Cojocaru a debutat în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.

Arbitrii turneului RTP 250 OPEN 2020 au fost: Luchian Cincu, Mario Stănciulescu, Iulian Vlad Ciucă, Bogdan Iorga, Adrian Vătăşescu, Valentin Mitrică, Sorin Bădărău, Sebastian Forţu şi Alexandru Giroveanu.

Trofeele RTP au fost furnizate şi personalizate de către partenerul oficial al RTP, Compania Leonte.

>