Breaking news

Alexandru Cebotar a cucerit al doilea trofeu RTP din carieră

Alexandru Cebotar a cucerit duminică, 7 august 2022, primul său turneu RTP de categorie RTP 1000. Piteșteanul l-a învins în finală pe Doru Băloi, fost lider RTP.

Cifra șapte i-a purtat noroc lui Alexandru Cebotar. Desemnat cap de serie numărul 7 la ultimul turneu RTP 1000 din 2022, într-o zi de 7, Alex Cebotar a bifat patru victorii consecutive care i-au adus în premieră primul titlu RTP 1000.

Pentru această performanță, Alexandru Cebotar a fost recompensat cu un premiu în valoare de 270 lei, cutia cu șosete de la Laboratorul de Șosete, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, trofeul campionului, personalizat de Leonte Cupe și Trofee, un voucher RTP în valoare de 50 lei dar și 1000 de puncte RTP.

Alex Cebotar se califică astfel pentru al doilea an consecutiv la Turneul Campionilor RTP.

În urmă cu aproximativ un an, pe 15 august 2021, Alex Cebotar cucerea primul titlu RTP din carieră, după ce l-a învins în finala RTP 500 pe Florin Mirea.

Doru Băloi, fost lider RTP, a bifat a șasea finală RTP din carieră. Din păcate, nici de astă dată nu a reușit să devină campion RTP. Mai are cel puțin o șansă la RTP Finals, să se califice la Turneul Campionilor RTP.

Pentru finala de duminică, Doru Băloi a fost răsplătit cu o sticlă de vin de la Crama Oprișor, trofeul finalistului RTP 1000, un voucher RTP în valoare de 30 lei și un premiu în bani în valoare de 220 lei.

>