Breaking news

Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi la spitalul din Cluj

Actorul Alexandru Arșinel a fost supus, joi, unei intervenții chirurgicale complicate de transplant renal la Cluj. Din fericire operația a decurs bine, iar îndrăgitul comediant român se reface rapid.

alexandru arsinelAlexandru Arșinel, Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a suferit, joi, o operație de transplant renal efectuată cu succes la Cluj de echipa condusă de profesorul universitar Mihai Lucan.

După ce s-a trezit din anestezie, aflat fiind la terapie intensivă, actorul Alexandru Arșinel a declarat că se simte ca și cum  s-ar fi născut a doua oară.

”Este o zi fericită pentru mine. Oamenii minunaţi de la Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal de la Cluj, în frunte cu medicul Mihai Lucan şi alţi doctori, şi-au dat silinţa să mă ajute. Operaţia deosebit de dificilă a fost un succes. Ţin să mulţumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan şi, bineînţeles, lui personal, omul căruia îi datorez de ieri, viaţa”, a declarat Alexandru Arșinel, vineri dimineaţă.

În vara anului 2012, Alexandru Arșinel a mai fost supus unei intervenții chirurgicale. Actorul a fost supus unei operaţii de hernie de disc şi uneia de paratiroidă.