Breaking news

Alexandru Arșinel, îngrozit de stand up comedy

loading...

Cunoscutul actor Alexandru Arșinel, invitat în această săptămână la „Digicult”, de la 14.30 pe Digi24, declară că a fost, uneori, efectiv îngrozit de calitatea unor trupe de stand-up comedy.

Alexandru Arșinel recunoaște că nu se împacă cu noțiunea de stand up comedy și că i-a fost groază de această tehnică de actorie.

Eu am dat vreo două castinguri la Teatrul Tănase și mi-au venit și câțiva băieți care au făcut stand-up comedy. Unii mi s-au părut interesanți. Alții m-au îngrozit. M-AU ÎNGROZIT, m-au băgat sub scaun. Cu niște vulgarități spuse pe șleau. M-am înspăimântat. Important este ca după aceste spectacole, când pleci, chiar dacă te-ai amuzat, să nu spui „A, niște golani”, spune marele actor la „Digicult”.

Discuția de săptămâna aceasta de la emisiunea Digicult se concentrează pe evoluția umorului românesc, în ultimii 20 de ani. La întrebările pe care și le-au pus realizatorii dacă se mai râde cu atâta poftă în România, dacă se mai spun bancuri, sau dacă mai există Bulă a răspuns și  directorul Teatrului Constantin Tănase, Alexandru Arșinel.

A fost evident că Alexandru Arșinel nu privește cu ochi prea buni fenomenul atât de la modă acum, stand-up comedy, și crede în continuare că actorul este dator să ridice nivelul publicului spectator, chiar și atunci când îl face.

Replica reprezentanților genului, dată cunoscutului actor de revistă, în ediția Digicult de sâmbătă,emisiune prezentată de Iuliana Ciugulea la Digi 24.

loading...