Breaking news

Alexandrion Grup devine partener oficial al FC Dinamo București

Alexandrion Grup România devine partener oficial al FC Dinamo București, una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului românesc.

alexandrion - dinamoNe dorim foarte mult să aducem românii din nou aproape de sportul rege. Însă, pentru asta este nevoie de susținere morală și financiară constante, dar suntem pregătiți să facem acest lucru, pentru că avem încredere în valorile din fotbalul românesc”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv în cadrul Alexandrion Grup România.

Astfel, până la finalul sezonului fotbalistic 2015-2016 din Liga 1, jucătorii echipei FC Dinamo București vor beneficia de sprijinul Alexandrion Grup România.

Ne bucurăm să avem alături de FC Dinamo București un nou partener solid și de încredere precum Alexandrion Grup. Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijin și susținere pentru a putea face performanță și pentru a aduce rezultatele pe care ni le dorim și pe care le așteaptă suporterii noștri de la noi”, a completat Ionel Danciulescu, directorul sportiv al FC Dinamo București.

La evenimentul care a avut loc la Curtea Berarilor din București a fost prezent domnul Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup, Ionel Danciulescu-Director Sportiv Dinamo, Mircea Rednic-antrenor principal, jucătorii lotului Dinamo Bucuresti și legende ale clubului din Ștefan cel Mare. În prezent, Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion mai susțin echipele de fotbal FC Petrolul Ploiești, CS Universitatea Craiova și CSMS Iași, precum și echipele de handbal U Alexandrion Cluj și CSA Steaua Alexandrion București.

De asemenea, Alexandrion Grup derulează o serie de activități care se adresează direct suporterilor. O astfel de acțiune, care deja a început să fie implementată, constă în oferirea de mingi de fotbal Alexandrion suporterilor prezenți la cele mai importante meciuri din Liga I, dar si mingi de handbal oferite la meciurile din ligile nationale de handbal masculin si feminin. Totodată, compania oferă, lunar, peste 4.000 de bilete gratuite pentru suporterii echipelor sponsorizate.

La finalul lunii ianuarie, Fundaţia Alexandrion a organizat o dezbatere pe tema nevoilor de finanţare din sportul românesc, dezbatere care a precedat Gala Trofeelor Alexandrion, unde au fost decernate 10 premii sportivilor cu rezultate excepţionale nu doar în 2015, şi şi de-a lungul carierei. Această inițiativă reprezintă un demers în premieră în România și face parte din strategia Fundației Alexandrion de a marca excelența și performanța în sport. În cadrul Trofeelor Alexandrion au fost premiați 10 sportivi: gimnastul Marian Drăgulescu, Elizabeta Samara (tenis de masă), Simona Halep și Horia Tecău (ambii, tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (scrimă), Ana Maria Brânză (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marţiale) şi Andreea Chiţu (judo).

valentin popescu - negoita - dinamo

>