Breaking news

Alexandra Velniciuc, în pielea unui personaj din filmele lui Alfred Hitchcock

Ediţia din această săptămână a emisiunii „Ca-n filme”, difuzată de Digi24  duminica, de la ora 16.20, o are drept prezentator pe cunoscuta actriţă Alexandra Velniciuc.

alexandra velniciucEa a acceptat provocarea realizatorilor emisiunii de la Digi24 de a intra in pielea unui personaj feminin tipic pentru filmele lui Hitchcock şi asta pentru că tema săptămânii este lumea fascinantă şi plină de suspans a acestui regizor, unic în istoria cinematografiei.

Alexandra Velniciuc a fost îmbrăcată, machiată şi coafată în stilul anilor ’50  iar locaţiile de filmare au fost alese de echipa „Ca-n filme” astfel încât să fie desprinse parcă dintr-un film de Alfred Hitchcock.

Actriţa a filmat într-o maşină de epocă, într-o sală de lectură foarte retro a bibliotecii centrale universitare, într-un bloc din centrul oraşului, ridicat în anii ’30. Şi pentru că emisiunea „Ca-n filme” îşi doreşte să funcţioneze ca o şcoală de film accesibilă tuturor, realizatorii săi intenţionează să prezinte periodic astfel de ediţii portret ale personalităţilor din cinematografia internaţională, pentru a trezi gustul celor de acasă pentru filmul de calitate.

Alexandra Velniciuc se alătură astfel realizatorilor singurei emisiuni din România care prezintă industria cinematografiei și lumea filmului, așa cum nimeni nu le-a mai prezentat până acum, într-o ediţie cu adevărat spectaculoasă, duminică, de la 16.20, la Digi24.