Breaking news

Alexandra Stan, Maxim şi Adda vin direct din club în platoul O dată-n viaţă

loading...

Alexandra Stan, Maxim şi Adda arată că folclorul poate fi cântat şi cu… „saxobeat”, în ediţia din 27 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

iuliana tudor - tvr 1 - o data-n viataPentru această vineri seară, Iuliana Tudor a invitat la O dată-n viaţă câţiva reprezentanţi ai generaţiei tinere a muzicii pop-dance româneşti, artişti al căror succes a depăşit deja graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone.

„Mr. Saxobeat” a adunat aproape 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, propulsând-o pe Alexandra Stan în topurile internaţionale. Vineri seară, artista îmbracă portul popular, pentru a arăta lumii întregi că rădăcinile nu se uită. Alături de Niculina Stoican, pe 27 martie, Alexandra va cânta şi va dansa olteneşte.

Tineri şi frumoşi, cei patru băieţi din trupa Maxim au cucerit publicul cu melodii precum „Sărutări criminale” sau „Vreau să te…”. Fanele lor îi vor vedea vineri la O dată-n viaţă într-o ipostază inedită, aceea de susţinători ai zonei Teleormanului, alături de Grupul Burnasul.

Nu mai puţin celebră este, în rândul artiştilor români din generaţia nouă, Adda, care a reuşit să mute în playlist-urile tinerilor melodia „Ană, zorile se varsă”, într-o interpretare proprie, absolut originală, „Nu plânge, Ană”. Iuliana Tudor îi propune să facă echipă cu Marius Ciprian Pop la O dată-n viaţă, pentru a reprezenta cu succes Ardealul.

Ansamblul „Burnasul” completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.

Emisiunea de divertisment O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. O dată-n viaţă, cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău şi maestrul Nicolae Botgros sunt în continuare parte a show-ului O dată-n viaţă.

Iar Floarea şi Gheorghe, cunoscuţi şi sub pseudonimele de „Maria Buză” şi „Marius Rizea”, ne amuză şi în acest sezon cu momentele lor de umor… Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

În noul sezon, platoul O dată-n viaţă se deschide telespectatorilor TVR 1, care pot trăi pe propria piele experienţa acestui spectacol, o dată-n viaţă, alături de idolii lor. Vedetele populare vin însoţite de cei mai înflăcăraţi fani ai lor, cărora le oferă şansa de a cânta împreună cu ei.

loading...