Breaking news

Alexandra Stan a rămas fără voce din cauza bătăii primite de la Marcel Pordan

Bătaia cruntă primită de Alexandra Stan pe 15 iunie 2013, de la fostul ei impresar, Marcel Prodan, are urmări grave pentru artistă. Aceasta are mari probleme cu vocea, nu mai vede bine cu ochiul drept şi are probleme cu auzul.

alexandra stan si prodanBătută, fără bani și mai nou și fără voce. Cu asta s-a ales Alexandra Stan după ce pe 15 iunie, Marcel Prodan a bătut-o până a băgat-o în spital.

Alexandra Stan efectuează în continuare investigaţii medicale, iar veştile nu sunt deloc bune. Deşi vânătăile de pe faţă s-au retras aproape complet, Alexandra a rămas cu sechele care i-au afectat grav vocea.

„Este încă în perioada de recuperare şi i se fac investigaţii medicale, pentru că problemele sunt serioase. Are nevoie de tratamente pe termen lung. Are probleme cu un ochi, cu gâtul, cu timpanul… Trebuie să mai facă un set de analize ORL. Lovitura primită la ochi are urmări serioase, i-a fost afectat nervul optic. Din cauza stării ei de sănătate, dar şi a contractului cu impresarii, concertele ei sunt sistate”, a spus avocatul Marius Nadă pentru ziarul Click.

Pe lângă problemele medicale, Alexandra Stan mai are probleme și cu piesele care au făcut-o celebră.

Casa de discuri care are contract cu Alexandra face eforturi să îi salveze acesteia cariera muzicală.

Reprezentanții casei de discuri urmează să aibă o întâlnire atât cu avocatul Alexandrei, cât şi cu cel al lui Marcel Prodan cu scopul de a ajunge la o înţelegere, astfel încât artista să poată cânta în continuare piesele care i-au adus celebritatea.